Liczba postów: 1,973
Liczba wątków: 38
Reputacja:
6
1. Jak uważasz: którą zajmiesz pozycję na koniec całego TCS ?
Odp. Tak, zajmę. A tak na serio to nie wiem, skąd mam wiedzieć?
2. Czy komuś uda się wygrać więcej niż jeden konkurs ?
Odp. Oby nie Gajkowi. Dla mnie - najbliżej jest do tego tryumfu w dwóch lub trzech konkursach może być Raver.
3. Która skocznia z turnieju pasuje Ci najbardziej ?
Odp. Ga-Pa. Ewidentnie Ga-Pa.
PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)
benzynka mmm
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 21
Reputacja:
3
Miejscowość: Król LWS | Lahti, Wisły, Szczuczyńska
1. Mimo iż powracam do skakania, i nie uczestniczyłem na pierwszej skoczni w TCS, to i tak myślę, że powalcze o top 7.
2. Nie jestem pewien, powiem tylko tyle, że dawno nie obserwowałem skoków uczestników tego forum.
3. Garmisch Partenkirchen - Może i ktoś pamięta, na tej skoczni debiutowałem w 1 serii skoczyłem nawet 140 metrów, jednak drugi skok nie był zbytnio udany. Innsbruck - Na tej skoczni wystąpiłem jako drugi raz w mojej karierze. Oddałem 2 równe skoki: 132.5m i 131.5m przez co zająłem 4 miejsce.
p.s bardzo szkoda, że nie ma w tym zestawieniu skoczni Preddazo, gdyż zająłem tam 2 miejsce ;p
1. Nie będe brał udziału w TCS
2. Mam trzech swoich faworytów , którym może się to udać :
Friz - jak dla mnie główny faworyt oraz osoba która blisko mnie się trzymała w haxballerz.xaa.pl za co chciałbym mu podziękować
Cieślok - mój pubowo-haxballowy kumpel już od ponad 2 lat na którego liczę
Boks - najlepszy zawodnik w skokach na galii na pwrhl vs ski hax , gdyby było tego mało to wyddaje mi się że w połączeniu jego skilla z osobowością byłby w stanie się przebić na każdym forum .
3. Gdybym występowałbym w turnieju uważam że byłbym w stanie poradzić sobie na każdej ze skoczni z pozytywnym rezułtatem .
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Miejscowość: Środa
1. Top 3,bo wracam więc top 1 nie w zasięgu
2. Tak
3.Obertstdorf
villareal - Skoczek,wyścigowiec,realHandbalowiec!