Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala snh-mini3rs
Witam.
W dniu 22  kwietnia  o godzinie 20. zostanie zorganizowana gala pomiędzy naszą społecznością SNH, a forum mini3rs.
Gala odbędzie się na mapach:
-Skocznia speedowa
-Skocznia normalna
-Handball 4v4 - gk na bramce
-Big 3v3
-Real Soccer  4v4
-mini Real Soccer 4v4

* Czas trwania meczu na mapie handball,rs - 2połowy po 10 minut , 2x9 minut mini real soccer;
Tak więc, otwieram nabór na naszą reprezentacje na powyższe mapy. Oprócz reprezentacji naszego forum poszukiwani są komentatorzy, warunek. Nabór reprezentacji trwa do: 15 kwietnia do godziny 22.
Kolejność map zostanie wcześniej podana wraz z prognozowaną godziną mapy.
PS. 1 W razie zbyt dużej ilości osób na dana mapę prowadzone będą eliminacje wewnętrzne, w których o wyborze decydować będą umiejętności oraz zachowanie i frekwencja;
PS. 2 Post nie dotyczący zapisu to %, pytania kierować tylko do mnie na pw lub gg 48997003, a jeszcze lepiej do Ravera ;
Wzór zapisu:

Kod:
Nick:
Kontakt:
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum:
Doświadczenie:
Pozycja:  w przypadku  handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w przypadku big (gk, dmc, ff),w rs  (gk,dmc,mdf,ff,) w mini rs(gk,dmc,mdf,ff)) :

PS. 3 Zapisanie się na gale i nie pojawienie się na niej(bez wyjaśnienia) to %, chyba iż poda się sensowny powód nieobecności lub na 2 dni przed galą da się znać o swojej absencji.

Pozdrawiamy i zachęcamy do zabawy!
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

"mini Real Soccer 4v4" chyba 3v3
[Obrazek: vfxQil1.png]
Wszystko ok z mapami a skocznie poda raver jak ustala
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 

Kod:

Nick: wiadomka
Kontakt: też wiadomka
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: a skocznie, normalna i speedowa, mini, no i real, może spróbuję big, ale nie jestem pewien
Doświadczenie: małe, czasem grałem na roomach publicznych
Pozycja: w przypadku handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w przypadku big (gk, dmc, ff),w rs (gk,dmc,mdf,ff,) w mini rs(gk,dmc,mdf,ff)): mdf w mini i realu, big - def lub mdf, zobaczymy

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Nick: GetVacced
kontakt: 60745763
Mapki: Skoki normal i speed, big
Doświadczenie: Sporo medali, reprezentowałem forum na gali z PWRHL i godnie się zaprezentowałem, na BIGu gra na forum thehax w SH Team.
Pozycja: Big - DEF.
Nick: Wyspy Salomona
Kontakt: GG 53726480
Mapki: Skoki normalne i speedowe, handball, real soccer 4v4, mini real soccer 3v3
Doświadczenie: w skokach MŚWL, dwa medale olimpijskie, w handballu dwaniej grałem w klubie, podobnie jak w RS'a 4v4
Pozycja: do ustalenia
Nick: Sztabosław
Kontakt: 53374609
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum:Handball,b​ig, RS4V4
Doświadczenie: Nie pytajcie, lepszego doświadczenia na tych mapach nie znajdziecieSmile
Gala odwolana przez mini 3rs gdyz adm zamyka forum

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości