Gala snh-mini3rs - Wersja do druku +- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl) +-- Dział: Forum (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Ogłoszenia (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Gala snh-mini3rs (/showthread.php?tid=781) |
Gala snh-mini3rs - BOKS - 03-26-2017 Witam. W dniu 22 kwietnia o godzinie 20. zostanie zorganizowana gala pomiędzy naszą społecznością SNH, a forum mini3rs. Gala odbędzie się na mapach: -Skocznia speedowa -Skocznia normalna -Handball 4v4 - gk na bramce -Big 3v3 -Real Soccer 4v4 -mini Real Soccer 4v4 * Czas trwania meczu na mapie handball,rs - 2połowy po 10 minut , 2x9 minut mini real soccer; Tak więc, otwieram nabór na naszą reprezentacje na powyższe mapy. Oprócz reprezentacji naszego forum poszukiwani są komentatorzy, warunek. Nabór reprezentacji trwa do: 15 kwietnia do godziny 22. Kolejność map zostanie wcześniej podana wraz z prognozowaną godziną mapy. PS. 1 W razie zbyt dużej ilości osób na dana mapę prowadzone będą eliminacje wewnętrzne, w których o wyborze decydować będą umiejętności oraz zachowanie i frekwencja; PS. 2 Post nie dotyczący zapisu to %, pytania kierować tylko do mnie na pw lub gg 48997003, a jeszcze lepiej do Ravera ; Wzór zapisu: Kod: Nick: Kontakt: Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Doświadczenie: Pozycja: w przypadku handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w przypadku big (gk, dmc, ff),w rs (gk,dmc,mdf,ff,) w mini rs(gk,dmc,mdf,ff)) : PS. 3 Zapisanie się na gale i nie pojawienie się na niej(bez wyjaśnienia) to %, chyba iż poda się sensowny powód nieobecności lub na 2 dni przed galą da się znać o swojej absencji. Pozdrawiamy i zachęcamy do zabawy! RE: Gala snh-mini3rs - Friz - 03-26-2017 "mini Real Soccer 4v4" chyba 3v3 RE: Gala snh-mini3rs - BOKS - 03-26-2017 Wszystko ok z mapami a skocznie poda raver jak ustala RE: Gala snh-mini3rs - zibidob - 03-26-2017 Kod: Nick: wiadomka Kontakt: też wiadomka Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: a skocznie, normalna i speedowa, mini, no i real, może spróbuję big, ale nie jestem pewien Doświadczenie: małe, czasem grałem na roomach publicznych Pozycja: RE: Gala snh-mini3rs - GetVacced - 03-26-2017 Nick: GetVacced kontakt: 60745763 Mapki: Skoki normal i speed, big Doświadczenie: Sporo medali, reprezentowałem forum na gali z PWRHL i godnie się zaprezentowałem, na BIGu gra na forum thehax w SH Team. Pozycja: Big - DEF. RE: Gala snh-mini3rs - Wyspy Salomona - 03-27-2017 Nick: Wyspy Salomona Kontakt: GG 53726480 Mapki: Skoki normalne i speedowe, handball, real soccer 4v4, mini real soccer 3v3 Doświadczenie: w skokach MŚWL, dwa medale olimpijskie, w handballu dwaniej grałem w klubie, podobnie jak w RS'a 4v4 Pozycja: do ustalenia RE: Gala snh-mini3rs - GetVacced - 03-28-2017 Nick: Sztabosław Kontakt: 53374609 Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum:Handball,big, RS4V4 Doświadczenie: Nie pytajcie, lepszego doświadczenia na tych mapach nie znajdziecie RE: Gala snh-mini3rs - BOKS - 03-29-2017 Gala odwolana przez mini 3rs gdyz adm zamyka forum |