Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o usunięcie @Wyspy Salomona z rangi moderatora
Dzień dobry wszystkim. Jestem zbulwersowany i zaskoczony postawą Wysp Salomona, i tego, co on wyprawia. Dlatego składam wniosek o wyrzucenie "uchodźcy" z moda.

Nick gracza: zibidob
Nick oskarżonego: Wyspy Salomona
Powód: zachowanie niegodne funkcji moderatora, wstydliwe reprezentowanie forum
Dowody (screen, nagranie): http://screenshot.sh/odCn9NTUXinWh, http://screenshot.sh/mFzQufBLtUav1 (rozmowa Sevilli aka GetVacceda z rzeczonym moderatorem, dzięki @Maciej Kot udało mi się dotrzeć do takowych źródeł informacji)

Jak wyżej. Wyspy wyzywa naszą, i nie tylko naszą, ale i także, hekhekhekhem, "zaprzyjaźnioną" ligę skokihaxball.pl. Ostatnio napisał, że jako administrator nic nie będzie robił, bo może (sytuacja ze skokihaxball.pl). Do tego jeszcze dodajmy niesłusznie postawionego na mnie bana, a także bardzo dużą stronniczość w decyzjach. Tak, jak pisałem i protestowałem, Anders i Benji - to był wielki błąd, że zatrudniony na to stanowisko został "uchodźca" ze ski-hax, jakże szkalowanego przez nas forum.

Chciałbym, żeby za takie zachowanie użytkownik @Wyspy Salomona poniósł jakieś konsekwencje,
Pozdrawiam,
Redaktor Naczelny strony snh.cba.pl,
zibidob.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
ty wgl serio piszesz? i kto by ci forum ogarnial? ty? hahaha. myslisz, ze ktos cie powaznie traktuje? wyzywasz lige a teraz przychodzisz z podkulonym ogonem i co? XDD wogole wiesz, ze za takie udostepnianie screenow z rozmowy prywatnej bez mojej zgody to na to jest paragraf?
Odpowiedz
(08-01-2017, 11:20)Wyspy Salomona napisał(a): ty wgl serio piszesz? i kto by ci forum ogarnial? ty? hahaha. myslisz, ze ktos cie powaznie traktuje? wyzywasz lige a teraz przychodzisz z podkulonym ogonem i co? XDD wogole wiesz, ze za takie udostepnianie screenow z rozmowy prywatnej bez mojej zgody to na to jest paragraf?

No i? Twoje zachowanie powinno być karane, zwłaszcza że sam Sevilla udostępnił tę rozmowę na konfę. Na konfie SF też publikujemy materiały, czasami bez pozwolenia. I nikt nie narzeka. XDDDDDDDDD

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości