01-26-2016, 21:55
Siemka. Dzisiaj kolejny wywiad z serii "Schillerowy obiektyw". Dzisiaj na pytania odpowie mi hoster naszej ligi czyli BOKS.
W.S: Jak ci się podobało Letnie Grand Prix?
B.: Nie zbyt ,gdyż wole skakać zima.
W.S: Jakie są twoje ulubione skocznie?
B.: Nie mam ulubionych.
W.S: Jakie masz oczekiwania dotyczące nadchodzącego sezonu PŚ?
B.: Takie, iż nie będzie skoczni speedowych , ponadto chce w miarę dobrego pingu podczas zawodów nawet gdy są komentowane .
W.S: Czy pamiętasz swój debiut w tej lidze? Jeśli tak to opisz go.
B.: Tak pamiętam ale nie widzę sensu tego opisywać gdyż wtedy mało osób brało udział , choć z biegiem czasu przybywało uczestników i widać efekty wtedy jak skakałem bo wywalczyłem dwa złota na MŚ nie mówiąc o 2 miejsce w TCS i o 2 miejsce w Pucharze Świata.
W.S: Jak ci się podoba nasze forum? (standardowe pytanie w wywiadzie do mojej serii "Schillerowy obiektyw")?
B.: Nawet spoko, bo zawody są prowadzone w miarę płynnie
W.S: Jak ci się podobało Letnie Grand Prix?
B.: Nie zbyt ,gdyż wole skakać zima.
W.S: Jakie są twoje ulubione skocznie?
B.: Nie mam ulubionych.
W.S: Jakie masz oczekiwania dotyczące nadchodzącego sezonu PŚ?
B.: Takie, iż nie będzie skoczni speedowych , ponadto chce w miarę dobrego pingu podczas zawodów nawet gdy są komentowane .
W.S: Czy pamiętasz swój debiut w tej lidze? Jeśli tak to opisz go.
B.: Tak pamiętam ale nie widzę sensu tego opisywać gdyż wtedy mało osób brało udział , choć z biegiem czasu przybywało uczestników i widać efekty wtedy jak skakałem bo wywalczyłem dwa złota na MŚ nie mówiąc o 2 miejsce w TCS i o 2 miejsce w Pucharze Świata.
W.S: Jak ci się podoba nasze forum? (standardowe pytanie w wywiadzie do mojej serii "Schillerowy obiektyw")?
B.: Nawet spoko, bo zawody są prowadzone w miarę płynnie