Ankieta: Czy chciałbyś aby 229-652 dostał permbana
Ankieta jest zamknięta.
Tak
61.54%
8 61.54%
Nie
38.46%
5 38.46%
Razem 13 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[PETYCJA] PermBan dla 229-652 :)
wnoszę o perm bana dla 229-652,obraża ludzi. Jest niemiły, ma ego do kosmosu. No jest dzieckiem i chyba trzeba go odizolować od internetu, pomożemy w tym. Dodatkowo mam propozycję napisać do jego matki, wyjaśnić sprawę żeby dostał lanie
Powiem tak, bardzo wielu graczy jest oburzonych jego zachowaniem. Przykładowo ja, odkąd pamiętam nie było tu takiego gracza. Dodatkowo otoczył się swoim kółkiem wzajemnej adoracji, które będzie go bronić. Podsumowując, w stu procentach się zgadzam, ten gracz działa po prostu na szkodę tej ligi. Myślę też, że zbanowanie tego gracza będzie zdecydowanie krokiem w przód. Nie wiem też, czy perm-ban jest słusznym rozwiązaniem, ale na pewno jest lepszym niż na dwa tygodnie
Kto tu obraża ludzi! Jak zaczynasz w reputacjach, to owszem, też mogę wyrazić moje zdanie.
L E G E N D A

to ty obrażasz ludzi, są dowody. i nie możesz wyrażać swojego zdania w taki sposób
Może nie perm, ale ban na 2 tygodnie pasuje. Nie powinien tak wulgarnie odnosić się do ludzi.
Kwestia niepodlegająca rozstrzyganiu przez osoby spoza organów do tego wyznaczonych. Zamknięte.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości