Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz na pytanie osoby wyżej
Bo rodzice nie upilnowali dziecka, przez co weszło ono na wybieg Harambe, jako że to dzikie zwierze szarpało dzieciaka, więc postanowiono na zastrzelenie goryla. Nie zdecydowano się na uśpienie, gdyż na tak masywny zwierzę mające około 180kg środek zadziałałby po dłuższym czasie, a nie wiadomo jak dalej mogłaby potoczyć się sytuacja.

Jaki akt prawny jest najtrudniej uchwalić (chodzi o liczbe wymaganych głosów) w Polsce? Podchwytliwe, odpowiedź w konstytucji RP.
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
Jak zawsze strzelasz w stopę Tongue Mówiłem, że podchwytliwe! Na mocy tego artykułu wstąpiliśmy do UE oraz ratyfikowaliśmy Traktat Lizboński, potocznie nazywany jest klauzulą europejską. Czekam na poprawną odpowiedź i podtrzymuje powyższe nowe pytanie.
"Ile lat by miałeś Arek Gołaś gdyby żył?"
Odpowiedz
Friz, ty się po prostu wymigujesz. Nie jest napisane przez autora, że odpowiedź nie może być błędna.

Przepraszam, czemu @Zakvmeer chcesz czyiś wiek? Za to winna być kara za wyjudzanie czyichś danych osobowych.

Czy zostawiłbyś obecne życie, mając 100 mln na koncie? Odpowiedź uzasadnij w maximum 10 zdaniach złożonych Big Grin (ale ja jestem dla was wymagający, c'nie?)

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Nazwa tematu to "Odpowiedz na pytanie osoby wyżej" na moje nikt nie udzielił, jakby było "Zadaj pytanie i na nie nie odpowiadaj" to może mógłbyś mieć racje.
Odpowiedz
Czy pytanie dotyczy przekazania uprawnień organizacji międzynarodowej? Big Grin

Nowe pytanko to : Za pomocą której funkcji w programie excel najlepiej obliczyć prawdopodobieństwo w rozkładzie normalnym (n,p) ?
Odpowiedz
Za pomocą funkcji ROZKŁAD.NORMALNY Big Grin

Po co żyjemy? Wytłumacz sens życia.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Oczywiście @zibidob zła odpowiedź ... bardzo łatwe pytanie wiadomo, że chodzi o ROZKŁAD POISSONA. Gratulacje dla Zavkmeera za dobrą odpowiedź na moje pytanie dokładnie reguluje to Art. 90 konstytucji RP.

Żyjemy po to, aby grać w haxballa.

Dlaczego Prawosławni i inne obrządki wchodnie obchodzą Boże Narodzenie później niż Katolicy?
Odpowiedz
Ponieważ prawosławni posługują się kalendarzem Juliańskim, a katolicy kalendarzem Gregoriańskim.
Odpowiedz
Bingo Sevilla, zadaj nowe pytanie Smile
Odpowiedz
No dobra, więc

Wymień zawodników którzy zdobyli tytułowego wielkiego szlema w skokach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości