Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz na pytanie osoby wyżej
Tak prawidłowa odpowiedź +10 do skilla

Will Smith

Jak się nazywa najbardziej znienawidzony mieszkaniec Wolsztyna?
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
Pojęcia nie mam, sam jestem ciekaw.

Czy paliłeś kiedyś samosiejke?
Odpowiedz
Maks Majewski pseudonim rudy, rudzielec, witka założyciel najgorszej w historii haxballa ligi skoków po zbanowaniu przeszło 30 zawodników był w stanie stanąć na najniższym stopniu podium w swojej lidze.

Samosiejka nie, za słaba roślina.

Co to jest tabaka?
Odpowiedz
Taka substancja w ciemnym odcieniu która potrafi ładnie przeczyścić nos. Ewentualnie tabaką można nazwać tytoń który się nabija w gilzy w celu skręcenia papierosa.

Ile masz wiosen?
Odpowiedz
Hoho teraz to już 21 idzie Big Grin ale młodo wyglądam Tongue Sądze, że od niektórych użytkowników mogę być dwa razy starszy XDD

Kto zajął 3 miejsce w wyborach na prezydenta USA? Podchwytliwe Tongue
Odpowiedz
Zależy w którym roku Big Grin W tym roku akurat dwóch kandydatów weszło do II tury i nie było trzeciego.

Czy w Twojej biedronce też są warzywa przy wejściu?
Odpowiedz
Tak jest, a naprzeciwko nich jest spółka z przetreminowanym towarami.

Jako, że podano błędną odpowiedź na moje pytanie powielam je "Kto zajął 3 miejsce w wyborach na prezydenta USA"
W tym roku, czyli rok temu! Nie ma w USA czegoś takiego jak II tura, tak jak w Polsce. Wybory w Stanach Zjednoczonych są pośrednie, obywatele głosują na elektorów -> elektorzy wybierają prezydenta. Chodzi mi o wyniki z Kolegium Elektorów można dodatkować dodać trzecią osobę w głosowaniu powszechnym, bo lubię tą partie Big Grin
P.S. Nie ma na polskiej wikipedii, więc macie problem Big Grin Może @Donald Trump zna odpowiedź hehe
Odpowiedz
Pod względem głosów trzeci był Gary Johnson(3.28%), chociaż elektorskich głosów bodajże nie zdobył.

Pytania oddaje Zakvmeer.
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
W Kolegium Elektorów trzecie miejce zajął Colin Powell otrzymując 3 głosy elektorskie od tzw. faithless elector
Odpowiedz
Dobra to ja zadam pytanie. Czemu Harambe musiał zginąć!?
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości