Liczba postów: 1,050
Liczba wątków: 23
Miejscowość: Za tobą
Witam witam.
Czy musimy być gorsi od innych forum, i nie zrobić gali? własnie każde forum ma prawo mieć gale Oczko.
Gala by się składała ze skoków, Classic i inne propozycje forum ski hax.
Oczywiście każdy w gali nie wystąpi. Bo to już bedzię wybór trenera.
czekam na wasze zdanie.
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 8
Reputacja:
3
Jak możemy zrobić galę ze ski-hax, jeśli oni nas nienawidzą? XD Z myniaxem? XD
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!"
To oni chcą zrobić gale,ale musiałem ja napisać bo oni mają bana
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 37
Reputacja:
9
Miejscowość: SALA SAMOBOCÒW
Robin , czy ty poważny jesteś?? wiesz jaka jest sytuacja między nami a ski hax . Jakbyś nie zauważył to ci przypomnę choćby co się działo na początku ostatniego konkursu . Mam na myśli wbijanie i wychodzenie bo nickami które sobie nie życzymy . Po drugie po co mamy chcieć z nimi gali jak oni byli i będą fejkować ( nie mówiąc już o zaburzaniu konkursu).
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica
Ale to oni proponują galę,ale wy jak zawsze toksycznie nastawieni do wszystkiego.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 58
Reputacja:
14
Miejscowość: Lublin
Toksycznie nastawieni powiadasz? Chyba mijasz się z prawdą. To oni są toksycznie nastawieni wobec nas, a pokazują to swoim żałosnym zachowaniem podczas konkursów. Ich zachowanie nie zważa na normy społeczne, etyka korzystania z internetu to pojęcie im zupełnie obce. Zgadzając się z nimi na galę, zniżamy się do ich poziomu.