Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala ze ski hax
Witam witam.
Czy musimy być gorsi od innych forum, i nie zrobić gali? własnie każde forum ma prawo mieć gale Oczko.
Gala by się składała ze skoków, Classic i inne propozycje forum ski hax.
Oczywiście każdy w gali nie wystąpi. Bo to już bedzię wybór trenera.
czekam na wasze zdanie.
Jak możemy zrobić galę ze ski-hax, jeśli oni nas nienawidzą? XD Z myniaxem? XD

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
To oni chcą zrobić gale,ale musiałem ja napisać bo oni mają bana
Zespół, który przegra usuwa forum Big Grin
[Obrazek: vfxQil1.png]
Robin , czy ty poważny jesteś?? wiesz jaka jest sytuacja między nami a ski hax . Jakbyś nie zauważył to ci przypomnę choćby co się działo na początku ostatniego konkursu . Mam na myśli wbijanie i wychodzenie bo nickami które sobie nie życzymy . Po drugie po co mamy chcieć z nimi gali jak oni byli i będą fejkować ( nie mówiąc już o zaburzaniu konkursu).
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Ale to oni proponują galę,ale wy jak zawsze toksycznie nastawieni do wszystkiego.
(11-28-2016, 19:54)Robin napisał(a): Ale to oni proponują galę,ale wy jak zawsze toksycznie nastawieni do wszystkiego.

Tak jak pisałem  . Od początku byli wrogo nastawieni i utrudniali konkursy . To się nie możesz dziwić . 

PS. Zamykam wątek .Ostateczna decyzje napisze Anders jak będzie.
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Toksycznie nastawieni powiadasz? Chyba mijasz się z prawdą. To oni są toksycznie nastawieni wobec nas, a pokazują to swoim żałosnym zachowaniem podczas konkursów. Ich zachowanie nie zważa na normy społeczne, etyka korzystania z internetu to pojęcie im zupełnie obce. Zgadzając się z nimi na galę, zniżamy się do ich poziomu.
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości