Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puchar Kontynentalny.
ATG, pomyśl sobie, jak cały czas przesiaduję przed kompem, by trenować Smile

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Jak to powiedział Anders ``Trening jest dla słabych``
(08-19-2016, 15:55)Robin napisał(a): Jak to powiedział Anders ``Trening jest dla słabych``

Ty mnie od słabych nie przezywaj, bo dziś Cię pokonam (chyba Confused).

benzynka mmm

(08-19-2016, 15:54)zibidob napisał(a): ATG, pomyśl sobie, jak cały czas przesiaduję przed kompem, by trenować Smile

Jak tak, to zachęcam do wyjścia na dwór. Nie ma co się zamęczać treningiem w grze o kulkach xd. Serio jeszcze jest ponad tydzień wakacji, lepiej na zdrowiu ci wyjdzie Smile. Bo co za dużo to nie zdrowo Smile
#ThankYouOnysz
Nie pokonasz,Ossi Kujo jest ze mną i mi dopomoże.

#SkaczemyDlaOssiego
(08-19-2016, 15:57)ATG napisał(a):
(08-19-2016, 15:54)zibidob napisał(a): ATG, pomyśl sobie, jak cały czas przesiaduję przed kompem, by trenować Smile

Jak tak, to zachęcam do wyjścia na dwór. Nie ma co się zamęczać treningiem w grze o kulkach xd. Serio jeszcze jest ponad tydzień wakacji, lepiej na zdrowiu ci wyjdzie Smile. Bo co za dużo to nie zdrowo Smile

Spokojnie, dobrze, że mam małego brata, to kilka razy pójdę na świeże powietrze xD

Ps. Katar mnie przekupił Big Grin

benzynka mmm

Jaka oficjalne rozgrywki - nie.
Można jednakże zrobić jakiś nieoficjalny puchar w skokach, bo konkursy zwykle tylko w weekendy.
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
(08-19-2016, 19:13)Raver napisał(a): Jaka oficjalne rozgrywki - nie.
Można jednakże zrobić jakiś nieoficjalny puchar w skokach, bo konkursy zwykle tylko w weekendy.

W razie czego, to służę pomocą. Teraz pytanie: w jaki dzień tygodnia będą się odbywały konkursy? W dni robocze czy weekendy?

benzynka mmm

Sam musisz pomyśleć
Nie ważne kiedy będą się odbywały. I tak pewnie będzie przychodzić mniej niż 8 osób xd
#ThankYouOnysz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości