Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klingenthal HS-140
(07-03-2016, 18:31)Lacrox napisał(a): Z tego co pamiętam była naniesiona poprawka, ale już do samej generalnki, nie do tematu.
Robinie, nabijaj posty z kolegą zibidobem w Hyde Parku, a nie odkopujesz stare, nieważne aktualnie wątki. ;]

Kiedyś nabijaliśmy stare tematy i nikt nam nie groził. A jeśli nie chcecie nabijanki to zamykajcie temat, a nie.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Luzu trochę Lacrox
Odpowiedz
(07-03-2016, 18:31)Lacrox napisał(a): Z tego co pamiętam była naniesiona poprawka, ale już do samej generalnki, nie do tematu.
Robinie, nabijaj posty z kolegą zibidobem w Hyde Parku, a nie odkopujesz stare, nieważne aktualnie wątki. ;]

Błędy należy zawsze poprawiać. I to, że już gdzieś to poprawiłeś nie znaczy, że nie należy robić tego ponownie. Bo takie gadanie jest przyznaniem się do braku chęci poprawy. I nie wcale nie nabijamy postów (chyba). Smile
#ThankYouOnysz
Odpowiedz
Mówię: zamykać temat, a nie pozwalać na nabijanki.

benzynka mmm

Odpowiedz
Po prostu musieliśmy zapomnieć. Jest sens teraz to poprawiać?
Zibidob, nikt oprócz Ciebie i Robina postów w taki sposób nie nabija. Dlaczego więc mamy specjalnie dla Was, dwóch nieokrzesanych osób (bo skoro nie umiecie się dostosować próśb moderatorów... [to nie było pierwsze ostrzeżenie...]), specjalnie zamykać każdy wątek? Jeszcze kiedy dobrze wiecie, że wątek powinien być zamknięty bo przyjdą spamerzy? To jest już hipokryzja.
Zostawię wątek otwarty. Zobaczymy, czy macie choć odrobinę szacunku i wychowania - i mój (ten) post potraktujecie jako ostatni w całej tej stolcoburzy, czy po raz kolejny zaprezentujecie swoją inteligencję ciągnąc dalej ten temat.

Pozdrawiam! Smile
Odpowiedz
Wiesz Lacrox, nie tylko dla mnie i Robina. Zresztą, dla mnie i tak wątek powinien być zamknięty, jeśli sezon się skończył. W sumie, kiedyś sobie "odkopywaliśmy" stare tematy i nikt nad nami nie gadał, że nie wolno, a raczej nie dawał ostrzeżeń. To po co teraz je dawać, ja się pytam?

benzynka mmm

Odpowiedz
Brawo! Wygrałeś teleturniej!
Czasy się zmieniają. A no i trochę to bez sensu. Bo po co dyskutować na temat, który wygasł już dawno temu? :b Zero logiki.
Odpowiedz
To po co piszesz? Zamykaj ten temat.

benzynka mmm

Odpowiedz
Lacrox nie jest moderatorem zibidobie. Smile
Odpowiedz
To może inny moderator to zamknie Big Grin

benzynka mmm