Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNH Power Ranking
(by Lacrox)

SNH Power Ranking
[Obrazek: txRk3TT.jpg]

O co chodzi?
"SNH Power Ranking" przedstawia aktualne umiejętności graczy za pomocą trzech statystyk jakimi są:
- psychika (umiejętność radzenia sobie z presją/stresem)
- wybicie (umiejętność dobrego uderzenia piłki na progu)
- technika (umiejętność wybrania odpowiedniego toru lotu)
"SNH Power Ranking" będzie aktualizowany po każdym weekendzie z oficjalnymi zawodami.

Bez spiny
Jest to tylko moja ocena, lecz chciałbym żebyście i Wy mieli w tym rankingu udział.
Co należy zrobić, by oddać swój "głos":
Kod:
+0.1 <umiejętność, np. technika> - <nick gracza>
Należy pamiętać, że można oddać tylko jeden głos, na jedną umiejętność oraz przedewszystkim nie można głosować na siebie!
Wszystkie propozycje zmian postaram się (nie obiecuję) uwzględnić.

Informacje
Start: 24 kwietnia 2016
Notowań: 8
Ostatnia aktualizacja: 13 czerwca 2016

Uwagi
Tworząc ranking wzorowałem się na aktualnej formie zawodników.
PS. Oceniałem tylko zawodników, którzy zdobyli choć punkt w klasyfikacji generalnej + znam mniejwięcej ich umiejętności.
Pytania kierujcie na GG!
Odpowiedz
+0.1 <wybicie> - <Primoż Peterka>
Odpowiedz
+0,1<wybicie>Tramer
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Odpowiedz
Dodajcie do tego rubrykę regularność plz ja bym miał regularność na 10 bo 2 razy skakałem i 2 razy 91,5 proszę rozważcie tą propozycję.
Odpowiedz
Zobaczymy. Choć jeśli już miałbym ją dodać, to jej maksimum wynosiłby 5 punktów. Właśnie ze względu na te słabsze prezencje.
Na razie niech tak zostanie, potem pomyśli się nad udoskonaleniami.
Odpowiedz
[Obrazek: 2itofi1.jpg]

Aktualizacja
25 kwietnia 2016
2. notowanie

Opis
Poprawiłem nieco ocenki, które aktualnie bardziej przypominają formę danych zawodników. Na dodatek, dodałem tabelę z pozycją, oraz posortowałem graczy wg ich oceny ogólnej, czego wcześniej brakowało.
Nie uwzględniłem jeszcze Waszych "głosów". Zrobię to w niedzielę/poniedziałek, po zawodach LGP w Hakubie.
Odpowiedz
A gdzie regularność jak już robisz no to zrób i to
Odpowiedz
Kolego, zaczynasz powoli działać mi na nerwy.
I pewnie mam jeszcze Tobie dać dziesiątkę, za to że skaczesz na miarę swoich możliwości, czyli poniżej 100 metrów, tak? Tym samym masz być lepszy od graczy, którzy skaczą raz dobrze, raz średnio, rozumiem? Bo ja nie widzę sensu.

@down
Czyżby? To zdanie było na pograniczu rozkazu, w mojej opinii.
Odpowiedz
dobra rób co chcesz to tylko propozycja
Odpowiedz
[Obrazek: 5lywdt.jpg]

Aktualizacja
1 maja 2016
3. notowanie

Opis
Nowe tabelki, no i oczywiście aktualizacja ocen.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości