Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na Ravera
Nick oskarżonego:Raver
powód:obrażanie współużytkowników forum
dowody:[Obrazek: eouzaiwojkraxrmtcufvsgimqrmdjxfbenvparca...ggbbegmays]

[Obrazek: euqqokhcrogwhveolbpakfjsjoywonumfxhflnav...akhzqnpymi]

[Obrazek: alglybmjwqvspdwcxeevcxcblzqskweeltwirlsk...dmilipssen]

[Obrazek: uokixfeuyjjzfjezlqtcqecifxqmjbxqyttrzdjq...stdaehdbyz]

[Obrazek: wzvhzieahoanrcugnbnfuxkrrbpejwkktqmwfang...urngscnlkn]
Już objął moda i myśli że mu wszystko wolno.
Potwierdzam to.

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Raver zachowywał się jak pijany. Kompletnie łamał zasady. Po prostu - albo cofnięcie go z moda, albo %. Bo to nie jest zachowanie godne moda.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
(03-06-2016, 14:26)zibidob napisał(a): Raver zachowywał się jak pijany. Kompletnie łamał zasady. Po prostu - albo cofnięcie go z moda, albo %. Bo to nie jest zachowanie godne moda.

Dokładnie. Według zachowania Ravera, nie jest on godny bycia modem.

Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Uważam , że ta skarga jest kompletnie nie na miejscu. Po 1 na romie każdy może wejść pod jego i kogo kolwiek innego nickiem .Po 2 dowody są słabe bo nie ma całej rozmowy - widać fotoshop po ucnianej rozmowy.Po trzecie To nie było na forum a ani na romie konkursowym .Po czwarte jak się chcę kogoś wtopić to się zawsze znajdzie sposób aby to zrobić , wtedy ktoś celowo piszę ,że to on z forum.

Edit.
Robin pozatym nie ten dział
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Nie wiem jeśli to prawdziwy Raver to nie powinien być modem, ale już raz była taka sytuacja gdy ktoś go fejkował na roomie nieoficjalnym więc może znów fejk skąd macie pewność że prawdziwy ?
BOKS wszystko wyjaśnił.
Ja do tego mogę dodać, że to zwykły sabotaż, za który możecie otrzymać procenty, a wtedy będziecie mogli już sobie pomarzyć o funkcji moderatora na tym forum. Dlatego dam Wam szansę, przyznajcie się i nikt nie ucierpi.
To na pewno nie ja,nie wiedziałem w tamtym momencie nawet kto to raver zapomniałem o jego istnieniu
Możliwe, że był to fejk. Ja potwierdziłem, że ta sytuacja zdarzyła się na moim roomie, ale kto wie, czy był to fejk, czy nie.

Ja też nie robiłem multikonta.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości