Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Talia kart snh
Uwagi
Trochę mi to czasu zajęło, ale zrobiłem talie kart snh. Mam nadzieję, że się wam spodoba.
Znajduje się ona poniżej.
Zrobiłem karty tych osób, które umiałem jakoś opisać.  Istnieje możliwość, że jeszcze jakieś się pojawią.
Karty te nie mają nikogo na celu urazić leczu być powodem do śmiechu. To był ich główny zamysł. Część rzeczy jest zmyślona.
Miłego oglądania.

Talia kart SNH
Primoz Peterka
BW134
Lacrox
Anders Jacobsen
zibidob
ATG
wojtekschiller3
Robin
BOKS
skijumphaxball
Raver
Tramer   
Xernes   
Terrorym  
sebol      
Gajek 

[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
Raver , ja propo mojej karty jak ktoś uważa " jak ja hostuje to celowo zawyzam ping , to się myli . Ping jest zalezny od ilosci osob . Jak chcecie aby nie bylo "lagów" to proste wystarczy ze na konkursy bede robil zamiast 22 slotw 16 slotow , wtedy ping bedzie stabuilny i wmiare mozliwosci niski ( jak tak bardzo wam przeskadza to pogadajcie z andersem o tym zeby byly 2 romy na konkurs) .
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Szkoda że mnie ni ma ;v

Po drugie najbrzydzej opisałeś BOKSa. A o sobie najwięcej napisałeś i najwięcej się postarałeś. Nie podoba mi się to. Pozdrawiam.

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Genialne. Big Grin
Więcej, więcej! Big Grin
Dodaj mnie XD
Nie wiedziałem co o BOKS'e napisać. Po drugie, BOKS miało to być też żartobliwe. Wcale nie uważam tak, że źle hostujesz. Chodzi żeby się uśmiać.
To mogłeś się mnie zapytać , bo ja nie tylko na skokach jestem . Byłem też na innych forach , m.in handa /futsala ,Power i paru innych. Z mojej strony to widać jakbyś podejrzewał że niby celowo komuś przeszkadzam jak ma skakać pingiem.
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Tu nie chodzi o to żeby kogoś opis był jak najbardziej realny tylko żartobliwy. Starałem się też nie powtarzać różnych wątków.
Szczerze powiedziawszy, to mój był baaardzo realny. :v
O nie, teraz już wiecie. :o Głupi ja.
A tym nikczemnym celem jest śmiech xDDD HA!

Terrorym od teraz też ma własną karte.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości