Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoki Drużynowe
Witam . Chciałbym przeprowadzić ankietę , ponieważ może byśmy co jakiś czas robili Drużynówki o ile wyrazi na to administracja. Oczywiście było by to wprowadzone na nowy sezon Smile . Zapraszam do zapoznania się z ankietą i oddania głosu .
Oto link do ankiety http://strawpoll.me/6575574

Z góry dziękuję Smile
Tramer
Pomysł dobry, ale jego realizacja zależy od ilości osób, które wzięły by udział w drużynówkach. Odsyłem do ANKIETY dotyczącej wątku.
Jeśli chcesz pomóc nam w ustaleniu ilości chętnych i wprowadzeniu projektu w życie KLIKNIJ TUTAJ i odpowiedz czy uczestniczyłbyś w konkursach drużynowych. Szczegóły projektu poniżej proponowane przeze mnie.
Drużyny byłyby stałe i nie ulegałyby zmianom w trakcie trwania Pucharu Świata i Letniego Grand Prix. Okres do zmiany składów byłby wyznaczony pomiędzy PŚ, a LGP, w okresie wiosennym i jesiennym. W trakcie trwania sezonu odbywałoby się od 5+ konkursów drużynowych. Na koniec sporządzana był klasyfikacja narodów. W konkursach drużynowych udział będzie mógł brać każdy chętny użytkownik.
Pozdrawiam,
Raver.
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
Jak najbardziej dobry pomysł . Można by do każdej skoczni drużynówke zrobić np piatek,sobota indywidualne w nd druzynowke
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Fajny pomysł, popieram Drużynowe zawody Big Grin
REKORD ŻYCIOWY: 248,5m (VIKERSUND HS240) (11.09.2022r.)

ROZPOCZĄŁ KARIERĘ: 1.01.2016r.
SKOŃCZYŁ KARIERĘ: 9.06.2024r.

Raver, takie ankiety nie mają sensu. Zwłaszcza ta, gdzie trzeba zdecydować czy będzie się na drużynówkach w 100%. A nigdy nie można być tego pewnym. Może nam się znudzić, może prądu zabraknąć, może nie będziemy mieli dostępu do komputera/internetu itp.
Boks, piątek raczej odpadnie u kilku osób, tak myślę. Wiadomo, dzień zabawy itd. więc kto by chciał ten czas spędzać przed komputerem? Byłbym bardziej przekonany o konkursach typu: sobota - drużynówka, niedziela - indywidualny. I tak co 4 weekendy mniej więcej.

Gdy pomysł z drużynówkami zaczyna raczkować w naszych umysłach wszyscy zaczynamy się na niego nakręcać. Doświadczeni gracze jednak wiedzą, że nie zawsze musi to wypalić. Kiedyś, na innych ligach też były takie pomysły, nawet takowe drużynówki odbywały się, jednakże na roomie panował chaos oraz w większości przypadkach - pustka. Bowiem zawsze brakowało jednej, dwóch osób z teamu, robił się szum i konkursy się niekiedy przedłużały o sporo minut.

Cóż... jestem za. Lecz (!) najpierw próba. Zobaczymy jak to będzie podczas Mistrzostw Świata w Lotach, ile będzie:
1) drużyn,
2) zawodników,
jeśli będzie ich wystarczająco, a konkurs będzie przebiegał sprawnie, to myślę że wtedy razem z administracją powinniśmy się zainteresować "próbnym sezonem", czyli - do końca sezonu poskaczemy w podobnych składach (lub tych samych) jak na MŚwL, na drużynówkach, co 2/3 weekendy. Szczegóły będą do uzgodnienia, pomysł pewnie przejdzie. Jeszcze będziemy się naradzać co do mojej - ulepszonej - można rzec, ideii.

Stay tuned, users!
Lacrox powiem Ci jedną rzecz. Napisałem 100% pewność wysokiej frekwencji co nie oznacza bycie na wszystkich zawodach ale na większości.
Jestem za Big Grin
W sumie to już nieistotne Raver.
Zobaczymy co będzie na MŚwL.
No zobaczymy. Mam nadzieję, że ukaże się jak najwięcej drużyn.
(01-18-2016, 19:12)Tramer napisał(a): Witam . Chciałbym przeprowadzić ankietę , ponieważ może byśmy co jakiś czas robili Drużynówki o ile wyrazi na to administracja. Oczywiście było by to wprowadzone na nowy sezon Smile . Zapraszam do zapoznania się z ankietą i oddania głosu .
Oto link do ankiety   http://strawpoll.me/6575574

Z góry dziękuję Smile
Tramer

Według mnie pomysł ten jest istną bzdurą. W każdym konkursie jest ok. 15 zawodników, a żeby nie było, no to 16. Będą tylko 4 drużyny, a i tak pewnie stawi się z ok. 13 osób. No chyba że zrobi się, jak w dsj24.pl, że będą 3 osoby w drużynie. Usprawniłoby to jakkolwiek szybkość konkursu. Ale chętnie się zapiszę, sprawdzę, jak to będzie w ogóle funkcjonowało.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości