Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usprawnienie zawodów i propozycja dot. SB
Aby moderatorzy , hosterzy i admini znali hasla mozna stworzyc specjalny dzial i tam napisac haslo plus kilka zapasowych
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Administracja duża nie jest więc można wysłać na priv.
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
masz racje ale pw ma ograniczenie jak sie wyczerpie to jak podac haslo uzytkownika , mozna gg badz inny komunikator ale nie kazdy ,ma
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 

Można pousuwać wiadomości z PW i wszystko się zeruje, z tego co wiem.
Ten pomysł z 10-15 sekund by wypalił, a co do wywalenia, jak admin założy hasło to najlepiej odrazu po założeniu hasła punkt o godzinie zawodów na chacie napisać hasło, i jak kogoś wywali (szczególnie mnie xd) to wtedy (ja) mogę wejść ponownie Big Grin.
REKORD ŻYCIOWY: 248,5m (VIKERSUND HS240) (11.09.2022r.)

ROZPOCZĄŁ KARIERĘ: 1.01.2016r.
SKOŃCZYŁ KARIERĘ: 9.06.2024r.

skijump z tym haslem na chacie aby dac to zly pomysl bo ktos przekazuje myniaxowi haslo

(01-17-2016, 15:31)BOKS napisał(a): skijump z tym haslem na chacie aby dac to zly pomysl bo ktos przekazuje myniaxowi haslo

W Harrachovie nawet w ogóle nie było hasła. Ogólnie, sorry Raver, ale jestem na NIE z takim pomysłem. Wystarczy tylko, aby adminowie dawali hasło na PW. Tyle w tym temacie.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Tylko to hasło na PW wprowadza więcej zamieszania. Tak nie byłoby nie potrzebnego zamieszania. A w Harrahovie zdarzało się, że wbijały niepożądane osoby. Łatwiej w razie co dać hasło jednej osobie, a nie przed zawodami przesyłać je każdemu zapisanemu użytkownikowi.
(01-17-2016, 16:38)Raver napisał(a): Tylko to hasło na PW wprowadza więcej zamieszania. Tak nie byłoby nie potrzebnego zamieszania. A w Harrahovie zdarzało się, że wbijały niepożądane osoby. Łatwiej w razie co dać hasło jednej osobie, a nie przed zawodami przesyłać je każdemu zapisanemu użytkownikowi.

Ale przynajmniej nie wchodziłby Mynson ze swoimi multikontami typu "J***Ć SNH sztaba".

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Z kilku powodów, moich obserwacji decyduję się zamknąć wątek. Nikt już nic nie pisze, a każdy kto chciał ocenić pomysł to zrobił.
Pozdrawiam,
Raver.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości