Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprawiedliwy host na ZIO
Nikt chyba nie chce powtórki z MŚwL, gdzie okradziono Japonię ze złota w konkursie drużynowym przez problemy z hostem.
Kamilus nie może hostowac, bo kilka osób ma u niego failed.
Franc nie może hostowac, bo ma słaby Internet i nie powinien w ogóle być hosterem.
Najlepiej jakby hostowal Maciek3839, bo u niego ping z całą pewnością byłby najlepszy. Byłoby fajnie jakby wrócił do hostowania na te 3 konkursy. Jeśli nie będzie chciał to niech administracja zastanowi się nad kwestią hosta.
Odpowiedz
Popieram. Mój internet może wytrzymać na 2 roomier gdzie będą max 6 osób.
Chłop co robi 
Odpowiedz
@Dominos ostatnio jak było 4-6 osób było nawet po 500 pingu, więc nie wiem o czym mówisz. :|
Rekord życiowy: 243.0 m. 
Planica 18.03.2018 r.

GG: 63421415 
Odpowiedz
(02-03-2021, 21:08)QSM napisał(a): @Dominos ostatnio jak było 4-6 osób było nawet po 500 pingu, więc nie wiem o czym mówisz. :|

jednak były to chwilowe skoki pingu. na 2 roomie mozna odczekac troche w indywidualnym aż ping spadnie więc powinno byc git. ale jesli bedzie ktos z lepszym łączem to mu ustapie miejsca oczywiście
Chłop co robi 
Odpowiedz
kamilus ma zdecydowanie najlepszy net, w sumie to on zawsze hostuje jakieś większe imprezy więc nie ma co się obawiać
Odpowiedz
Ale nie każdy może do niego wbijać tak jak napisałem wyżej. Na mśwl dominos musiał zrobić drugi room, bo kilka osób miało failed.
Odpowiedz
Ja też jestem za kamilusem
Odpowiedz
(02-04-2021, 00:43)koza napisał(a): Ale nie każdy może do niego wbijać tak jak napisałem wyżej. Na mśwl dominos musiał zrobić drugi room, bo kilka osób miało failed.

ano, nie zauważyłem. To po prostu ktoś zrobi drugi room, raczej tyle osób u niego nie ma failed żeby zmieniać hosta.
Odpowiedz
o, widze ze dalej poruszane problemy ktorych rozwiazanie bylo znalezione juz ze dwa lata temu
pozdrawiam
Odpowiedz
(02-07-2021, 23:36)Wyspy Salomona napisał(a): o, widze ze dalej poruszane problemy ktorych rozwiazanie bylo znalezione juz ze dwa lata temu
pozdrawiam
jakie było rozwiązanie bo nie pamiętam
Chłop co robi 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości