Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 PYTANIA
1/Dlaczego Franc decyduje o tym kto i ile dostaje procentów?
2/DLACZEGO PING DZISIAJ JEST TAKI CH**WY
Odpowiedz
1/ anders nas wydymał i tylko w teorii dał zabrał mu moda
2/ bo franc boi się przyznać że ma słaby internet
Chłop co robi 
Odpowiedz
Dominos odp sobie na jedno pytanie od kiedy skoczkowie rozdają karty moderacji do przybicia ich do ściany aby ulegli waszym rozkazom i robili co wy sobie za życzycie a po drugie odp sobie na inne kto tu jest wazniejszy skoczek czy moderacja bo dla mnie logiczne że moderacja bo robi więcej dla snh i robi wszystko aby było wszystko zrobione wyniki z konkursów postawione hosty czy zrobione kg więc albo skoczkowie uszanuja prace moderacji albo chcecie wojny wybierajcie.
Odpowiedz
ty jesteś hoster a nie moderacja a jesli nawet to jestem na równi z tobą
Chłop co robi 
Odpowiedz
skoro jesteś na równi ze mną to doceń moja pracę w psotaci takiej ze ogarniam rooma konkurs w konkurs bo gdyby nie ty lub nie ja nie było by nas jako hosterów i nie było by konkursów więc przemyśl to co mowisz o mnie człowieku
Odpowiedz
(01-30-2021, 22:15)Franc napisał(a): skoro jesteś na równi ze mną to doceń moja pracę w psotaci takiej ze ogarniam rooma konkurs w konkurs bo gdyby nie ty lub nie ja nie było by nas jako hosterów i nie było by konkursów więc przemyśl to co mowisz o mnie człowieku

doceniłbym gdybys przyznał sie że masz internet do dupy i nie kozaczył z tymi %
Chłop co robi 
Odpowiedz
To nie byla wina neta i od mojego neta się odczep bo to mój net nie twój a to że daje procki to chodzby ze wzgledu że widzę jak się zachowujecie jak byście nie byli na roomie konkursowym tylko na dworze gdzie możecie przeklinać ile chcecie i jak chcecie a forum snh i room konkursowy to nie jest miejsce na takie zachowanie bo tutaj jest porzadek i kultura osobista a nie chamstwo
Odpowiedz
(01-30-2021, 22:23)Franc napisał(a): To nie byla wina neta i od mojego neta się odczep bo to mój net nie twój a to że daje procki to chodzby ze wzgledu że widzę jak się zachowujecie jak byście nie byli na roomie konkursowym tylko na dworze gdzie możecie przeklinać ile chcecie i jak chcecie a forum snh i room konkursowy to nie jest miejsce na takie zachowanie bo tutaj jest porzadek i kultura osobista a nie chamstwo

tak nie była wina neta? to jakim cudem na innych ligach te same osoby maja niższy net? to że masz mniej kart nie znaczy że każdy  będzie miał po 5 pingu. po to jest rola hoster bo nie każdy ma dobry internet
Chłop co robi 
Odpowiedz
(01-30-2021, 22:11)Franc napisał(a): Dominos odp sobie na jedno pytanie od kiedy skoczkowie rozdają karty moderacji do przybicia ich do ściany aby ulegli waszym rozkazom i robili co wy sobie za życzycie a po drugie odp sobie na inne kto tu jest wazniejszy skoczek czy moderacja bo dla mnie logiczne że moderacja bo robi więcej dla snh i robi wszystko aby było wszystko zrobione wyniki z konkursów postawione hosty czy zrobione kg więc albo skoczkowie uszanuja prace moderacji albo chcecie wojny wybierajcie.

A ja powiem cios oczywistego.
To nie uzytkownicy sa dla moderacji a moderacja dla uzytkownikow bo to uzytkownicy tworza spolecznosc ligi i frekwencje a moderacja powinna stworzyc do tego jak najlepsze warunki. Rola moderatora w lidze haxballa to jedynie pelenienie pieczy nad liga a nie krol i wladca. Wiec odpowiadajac na twoj wpis - uzytkownicy sa wazniejsi Smile

A co do twojego internetu daj wynik speedtesta Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości