Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
to samo co w komisji
Szczerze - czekam na mojego Administratora. Wejdę i będzie sprawiedliwość.
L E G E N D A

Odpowiedz
Miałem już nie komentować ale niestety się nie da więc przejdzmy panie służbisto do konkretów ... a zacznijmy od twojego kija w dupie co cię chyba za mocno uwiera bo traktujesz ligę kopania jak najdalej piłki w gierce przegladarkowej bardzo poważnie aż za bardzo Smile
Pamiętaj chłopcze, że są tu osoby które chcą miło (tutaj nigdy tego nie było) spędzić czas po szkole/pracy/innych sprawach prywatnych i porywalizowac na zdrowych zasadach ale widze, ze w 2020 roku nadal sa osoby co wyzej traktuja jakies zdanie w swoim regulaminku niz drugiego czlowieka i nie idziesz z duchem fairplay i zdrowego razsadku. Traktujesz ludzi w kulkach jak ludzi na posylki lub poddanych a niestety wiekszosc tych ludzi ma z ciebie okrutna beke i wiem o tym przed dolaczeniem tutaj wiec wiem wiecej niz ci sie wydaje Smile
Nie wiem ile ty masz lat ale jak juz jestes pelnoletni to wez znajdz sobie dupe, wez ja zaplodnij i kultury ucz wlasne dzieci a nie szukasz 13-latkow na kulkach.
Buziaczki mordeczko :*

Sorki za bledy i chaotycznie napsiany post ale pisze na szybkosci na telefonie bo szkoda mi marnowac wiecej niz kilka minut na takie osoby Smile
Odpowiedz
teraz mi pewnie wstawisz procenty za "głeboko w rowku" bo oczywiście według twoich zasad nie można używać ocenzurowanych innymi słowami brzydkich stwierdzeń ale ja mam na to wywalone bo mnie twoje zasady nie interesują.
Odpowiedz
Po prostu jak raz pisałem. Współczuję Fabregasowi i mam nadzieję że nastąpi zmiana oraz, że w końcu Anders zmięknie.
Nie warto się poddawać gdy dążysz do celu i marzeń!
Odpowiedz
anders i poddanie sie XDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
(07-02-2020, 21:40)mister11 napisał(a): anders i poddanie sie XDDDDDDDDDDDDD

Wiem że to brzmi żle ale inaczej tego nie mogę opisać XD
Nie warto się poddawać gdy dążysz do celu i marzeń!
Odpowiedz
już mogłeś napisac zmięknie XD
Odpowiedz
(07-02-2020, 21:40)Maciek3839 napisał(a):

Chłop myśli, że jak ma adma to sobie będzie traktował ludzi jak chorągiewkie a niektórzy po części mu się dajecie Smile
Każdy widzi co on odpierdala a nikt nie ma na tyle jaj odejść jak ja to w tym momencie uczynie Smile
Odpowiedz
pajacujecie a tak serio to regulamin powinien byc poprawiony juz 3 lata temu xd
Odpowiedz
(07-02-2020, 21:41)Fabregas napisał(a):
(07-02-2020, 21:40)Maciek3839 napisał(a):

Chłop myśli, że jak ma adma to sobie będzie traktował ludzi jak chorągiewkie a niektórzy po części mu się dajecie Smile
Każdy widzi co on odpierdala a nikt nie ma na tyle jaj odejść jak ja to w tym momencie uczynie Smile
To jest prawda. Ale my się nie damy!

(07-02-2020, 22:03)ŁadowarkaP napisał(a): pajacujecie a tak serio to regulamin powinien byc poprawiony juz 3 lata temu xd

ale my nie pajacujemy o regulamin tylko o to jak anders traktuje graczy xd
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości