Liczba postów: 373
Liczba wątków: 54
Miejscowość: Kutno
Nick: [Użytkownik] mister11
Oskarżony: [Administrator] Anders Jacobsen
Powód: Niesłuszne niedopuszczenie do skoku, oraz niesł... a co ja sie bede pieprzył wszystko w temacie jest, do rzeczy.
Dzisiaj na konkursie w Innsbrucku doszło do pewnego wydarzenia. Fabregas, ze względu na warunki pogodowe (tj. burze) stracił prąd w swoim domu. Nie mógł w ten sposób oddać skoków pierwszo i drugoseryjnych. W kwalifikacjach skakał, a potem doszło do utraty prądu. Jak Fabregas wrócił na konkurs, nie otrzymał możliwości oddania skoków, ponieważ jak to jest w naszym kochanym regulaminie "nie oddał skoków w I serii". Anders Jacobsen (z którym był Fabre w parze) wykorzystał sytuacje i oddał te dwa skoki. Przy okazji, Fabregas otrzymał 20% (albo 10% nwm) za to, że wygadał Andersowi co o nim myśli. Według mnie, niesportowe zachowanie. Wiem, że pewnie Anders tutaj napisze że "robił to według zasad regulaminu", ale mnie to nie interesuje. Ta liga powinna być uczciwa, pełna ducha walki, a nie ustawiona pod kogoś, albo pełna spisków.
#ŻądamyFairPlayNaLidze
#MuremZaFabregasem
Liczba postów: 1,644
Liczba wątków: 122
Reputacja:
18
Miejscowość: Poland
07-02-2020, 20:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2020, 21:02 przez 229-652.)
Jak najbardziej prawidłowa uwaga. Zachowanie niesportowe. Dla mnie to jest szok. Jak nie można zawodnika dopuścić, bo mu wywaliło prąd.
Z całym szacunkiem do Andersa, ale nie można się tak zachowywać, bo jak Fabregas skoczy, to odpadnę w 1 serii.
L E G E N D A
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
07-02-2020, 21:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2020, 21:17 przez Fabregas.)
Na początku podziękuje za poparcie i wstawienie się 'za mną' w tej chorej sytuacji - widać, że honor i kulturę wynosi się z domu a nie próbuje jej się nauczyć na haxie i przy okazji innych XDD
Będzie to niewątpliwie mój ostatni post na tej gówno lidze więc czekam aby naczelny nauczyciel 'kultury' się wypowie
Mówisz o regulaminie a jedyne co tam widzę to:
'Jeżeli zawodnik tuż przed swoją próbą będzie miał problemy techniczne - będzie miał problemy z wysokim pingiem i lagami, może to zgłosić administracji, wtedy jest opcja, aby przesunąć próbę tegoż oto zawodnika na koniec kolejki.' - oznajmiłem to przed skokiem kwalifikacyjnym, że mam problemy z prądem i z minimalnej przyzwoitości powinniście dopuścić mnie do skoku ... i proszę mi tu nie wychodzić z regulaminem bo nawet skoku nie oddałeś w tej 2 serii tylko byłeś na belce a nawet w twoim świętym regulaminie jest, że problemy na zeskoku są z możliwością powtórki ale jak już ktoś 'siedzi na belce' to już ROZPOCZĘŁA SIĘ II SERIA!
Na sam koniec dodam, że zachowałeś się jak totalny buc i chłop bez jaj bo chyba każdy widział, że byś odpadł ze mną w parze więc trzeba nadginać regulamin pod siebie żeby punkciki nachłapać co? Powiem ci, że wstyd skakać 5 lat a bać się rywalizacji z graczem co skacze swój pierwszy sezon na tej wielkiej pseudo lidze XDDDD
Liczba postów: 1,083
Liczba wątków: 759
Reputacja:
24
Oczywiście, że odpowiem Panu, Fabregasie. Nie będę komentował Pańskiego tonu wypowiedzi, a tym bardziej się do niego upodabniał. Zarzucanie, że chodziło o mój wynik sportowy jest oczywiście świetnym argumentem zaczepienia sprawy, co budzi emocje u innych, a przecież o to chodzi w całym zamieszaniu. Niemniej, ja wypowiem się w sposób merytoryczny i treściwi. Być może, gdyby Pan przejrzał regulamin Pucharu Świata, a nie tylko forumowy, to by Pan ujrzał taki oto zapis: ,,Aby uczestniczyć w zawodach należy pojawić się na podanym na forum pokoju w miarę wcześnie, podczas gdy zawodnik dołączy do gry już w trakcie trwania zawodów jest opcja, aby uczestniczył w grze. Jednakże jeśli rozgrywana jest już druga seria (pierwsza się skończyła), bądź pierwsza seria ( a kwalifikacje zostały zakończone), to zawodnik nie może wziąć udziału w konkursie. Przyczyny spóźnienia nie wpływają na zmianę w systemie zawodów tj. gracz, który miał problemy z komputerem z przyczyn czysto prywatnych, nie jest usprawiedliwiany i nie jest dopisywany do listy startowej." Nadmienię, że Pańskie rozterki zostały wzięte pod uwagę i będziemy dopracowywać regulamin w taki sposób, że nie będzie już jakichkolwiek wątpliwości, czym jest ,,zakończenie pierwszej serii" oraz ,,rozpoczęcie drugiej". Więcej do wyjaśnienia nie mam. Dziękuję!
ale tego że mu prąd wyjebalo to już nie wziąłeś pod uwage tak?
Liczba postów: 443
Liczba wątków: 14
Reputacja:
15
Cicho tam czerwonod*y onysz
I oczywiście sie bronisz jakimiś śmiesznymi wpiskami z regulaminu. Ja na twoim miejscu bym mu dał skoki, a nie sie bawił w jakieś śmieszne pisanie o regulaminie
Liczba postów: 443
Liczba wątków: 14
Reputacja:
15
07-02-2020, 21:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2020, 21:35 przez mister11.)
Mozesz mi nawet procki wlepic, bo Fabregasowi jakoś dałeś za mowienie swojego zdania o tobie. Mi to nie bedzie przeszkadzać, bo i tak bede to ciągnał, aż nic z tym nie zrobisz.
I właśnie takim zachowaniem jak brak fair play (w dodatku na swojej lidze XD) traci się czołowych zawodników proszę państwa!
W dodatku dostawanie procków za słowo "pieprzył" albo "wyjebał" jest karygodne. W dodatku użyłem tego słowa raz, ale nie! Kara musi być, bo to jest moja liga i moje zasady prawda? Przepraszam, ale to że to są twoje zasady nie oznacza ze my się mamy do tego przystosowywać. Już ci to na konferencji napisałem, ale ty to miałeś głęboko w rowku.
|