Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PN w PŚ, zgłaszanie repek i wiele innych
Wiem że to już na wielu ligach jest i zaraz bedzie sterta postów że zgapione od innych lig.

Do rzeczy:
Można wprowadzić Puchar Narodów do Pucharu Świata żeby tą ligę zrobić bardziej podobną do rzeczywistych skoków. Myślę że ekipa co pracuje w arkuszu poradziła by sobie ze zrobieniem klasyfikacji PN (dłuższej niż ta do LGP). Również propozycja zrobienia zgłoszeń do PŚ reprezentacji z poszczególnymi zawodnikami (tak jak jest przykładowo na MŚ, LGP itd.) Apropo repek to można zrobić kadrę B na PŚ albo LGP (wtedy ktoś z kadry A mógłby nimi kierować albo ich trenować)
Wprowadzenie gal na koniec sezonu (wybierano by wtedy MVP sezonu, kapitana sezonu i wiele innych kategorii) no i chyba rozruszenie turniejów towarzyskich bo ostatnio jest tam ciszej niż kiedykolwiek.

Chyba tyle. Liczę na pozytywne rozpatrzenie (chociaż jednej XD) propozycji.

Pozdrawiam
mister11

PS. a i pamiętajcie, nikt was już nie zapyta o imię, bo trzeba walczyć z ostrym cieniem mgły.
Odpowiedz
jak ty chcesz wprowadzić Puchar Narodów jak nikt nawet normalnej generalki nie robi xDD
Odpowiedz
ale ja nie powiedzialem ze chce to wprowadzic tylko na razie tylko zaproponowałem
Odpowiedz
zaproponowałeś wprowadzenie
Odpowiedz
nie ma szans
Angry

Odpowiedz
Gdyby kg robić w arkuszu zarówno indywidualną jak i PN so why not
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości