Ankieta: Czy podoba Ci się taki schemat robienia podsumowania kariery Donalda Trumpa? Jeśli nie, to napisz w komentarzu, co mam napisać.
Ankieta jest zamknięta.
Tak, taki schemat jak najbardziej mi się podoba.
12.50%
1 12.50%
Nie, napiszę ci w komentarzu jak to się robi.
25.00%
2 25.00%
Nie wiem, na razie rób tak jak jest.
62.50%
5 62.50%
Razem 8 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kariera DONALDA TRUMPA
TO JEST PIĘKNE, DONALD TO BYŁ WIELKI SKOCZEK I PIERWSZY WIELKI MISTRZ. STWORZYŁ KAWAŁ PIĘKNEJ HISTORII, ROZKRĘCIŁ TE FORUM, BYŁ WIELKIM KAPITANEM, PRZYPOMINAM SŁOWENIA POD JEGO WODZĄ ZAWSZE MEDAL ZDOBYWAŁA, A JAK BYŁO TERAZ KAŻDY WIDZIAŁ. DONALD TO BYŁ GENIUSZ, JEGO PASSA ZWYCIĘSTW POD RZĄD RACZEJ NIGDY NIE ZOSTANIE POBITA, SWIETNY TAKTYK I ŻELAZNA PSYCHIKA, BYŁ CZŁONKIEM NAJLEPSZEJ DRUŻYNY W HISTORII SNH PODAJE JEJ SKŁAD
DONALD TRUMP
LOGIN
NAATA
FRANC

JEGO GAZETKI SĄ DO DZISIAJ DZIEDZICTWEM NARODOWYM, SAM ANDERS SIĘ WZORUJE NA NICH PISZĄC SWOJE.
MIEJMY NADZIEJE ŻE CI MŁODZI SKOCZKOWIE, KTÓRZY POWIEDZIELI ŻE DONALD ICH NATCHNĄŁ, ŻE UWIERZĄ ŻE MOŻNA SKAKAĆ JAK NAJLEPSI, I MY RAZEM Z DONALDEM KRZYCZĄC SKACZĄC, JA TAKŻE KRZYCZĄC SKACZĄC(ŁAMIĄCY SIĘ GŁOS), BYŁO PIĘKNIE I COŚ SIĘ NIEWĄTPLIWIE SKOŃCZYŁO, JA SIĘ Z PAŃSTWEM ŻEGNAM, DO USŁYSZENIA.
POZDRAWIAM TYTEK
Odpowiedz
^^^ XDDDDDD
Odpowiedz
Powiedzial tytek ,,rzekomy brat donalda"
Odpowiedz
POWIEDZIAŁEM JA TY $NH-ODOWCU, A TY CO MASZ DO POWIEDZENIA? NO BLENDZIOR? JEDNO ZDANIE POTRAFISZ LEDWO WYBEŁKAĆ, ŻAL CI TWOJE DUPSKO ŚCISKA ŻE LEGENDA DONALDA NIGDY NIE ZGINIE, ŻE NAWET JEGO BRAT TO WIDZIAŁ, UWAGA "RZEKOMY" BRAT, HAA RZEKOMY ROZUMIECIE ŻE NIBY TERAZ TO SIE MA RZEKOMYCH BRACI, CO NIE, BO WCALE NIE SKAKAŁEM KIEDYS OSOBNO Z DONALDEM, ALE CIE WTEDY NIE BYŁO BO SIESZ GDZIE BYŁEŚ? PEWNIE NA INNYM FORUM I BŁAGAŁEŚ ŻEBY CIE DALI W POLECONYCH NA SNH XD
TAK NAWIASEM CIESLOK POMYŚL JAK NISKO TY MUSISZ BYĆ NA TYM FORUM SKORO DOPIERO TERAZ DOSTAŁEŚ MODA, PATRZ ODSZEDŁ TRUMP,ODESZLI WCZEŚNIEJ ZIBI, WOJTKI, SEV I WYSPY TEŻ JUŻ NIE MAJĄ MODA I TYLKO TY ZOSTAŁEŚ, GORSZY CEBULOWY SORT, ROZUMIESZ JESZCZE DO TEGO MOMENTU? ALE WIESZ BANDĄ GŁUPICH PSÓW LEPIEJ KONTROLOWAĆ AAAAAAA
POZDRAWIAM DYREKTOR GENERALNY
DZIURA W DUPIE.
Odpowiedz
Tytek, spokojnie.
Odpowiedz
xD widze donald ze niezly scisk dupy masz wciąż po banie i tak a propo nie zyję haxballem jak ty ..więc wybacz . Miałem pewien  zimowy okres PŚ na tym forum ze chcialem się jakos wychilic , więc zapraszałęm ludzi i poprosilem czy mogli by dac moj nick w poleconych i co z tego xD ty jako wieczny gracz haxa bedziesz mi to wytykał , ale skoro to jedyna rzecz która sprawia ci radosc ok Smile .

A to ze wciaz probujesz wrocic na forum na fejkach i wkradac się innym na konta to pokazuje ze niezle się uzalezniles , ja bym ci proponował przerwe od tych wszystkich internetow
Odpowiedz
"NIE ŻYJE HAXBALLEM" ~CIELOK XDDDD
CHLOPIE CZEMU SAM SIEBIE OSZUKUJESZ, KAŻDEGO NOWO POZNALEGO TYPA ZAPRASZASZ DO GIERKI SNH XDDDDDD KURŁA HAHA JA PEDOLE POLECENI SIĘ MUSZĄ ZGADZAĆ
ZAWSZE BEDZIESZ TYLKO BEZMÓZGIM KACPERKIEM DLA KTÓREGO SNH TO CAŁE ŻYCIE Wink A TERAZPRZECZYTAJ SWÓJ POST NA SB I POMYŚL KTO TU ŻYJE HAXEM
JAK ZAWSZE ZOSTAŁEŚ ZBEITOWANY I NAWET NIE JESTEŚ TEGO SWIADOM, POLEWKA Z TAKICH LUDZI JAK TY TO DLA MNIE ZAWSZE COS PIĘKNEGO
REPREZENTUJESZ SNH, REPREZENTUJESZ BIEDE
PROSTE CO NIE? A NIEEE! TO TY JESTEŚ PROSTY ZADAJĄC TAKIE PYTANIA AAAAAA POZDRAWIAM
DYREKTOR GENERALNY
ANDRUT BEZOLOWIOWY
Odpowiedz
DUŻO BŁEDÓW!
Odpowiedz
Błędów* a po za tym widzisz jakiś błąd? Jak 1, 2 albo 3 to co z tego?
L E G E N D A

Odpowiedz
No tak.

1. TROSZECZKE z krótkie.
2. spaniale?
3. ingielicie? CO?
4. Do poprawy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości