Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perm dla Dembele
Mój nick SZYNO
wniosek:
Składam wniosek o zbanowanie na stałe gracza Dembele powodem takim iż był on ŚWIADOMIE fejkowany w Willingen. Na dodatek Dembele fejkował w tym samym czasie gracza Skoczek Zawodowy, mam dowody że posiada passy do jego konta, zresztą możecie sprawdzić IP Skoczka i sami zobaczycie.

Dowody dałem na chacie
http://www.snh.cba.pl/index.php?action=shoutbox_archive

oczywiście więcej dowodów dostarcze jak otrzymam je od mojego tajnego informatora, ale te są wystarczające
przypominam że np Donald dostał perma za dokładnie także fejkowanie
Pozdrawiam(z wyjątkiem Dominosa, kazama, Ładowarki, Kosmosa i ciesloka), 89 bP szyno

I TO JEST WASZ MISTTRZ OLIMPIJSKI NSHOWCY!!!oneone111one!!!!1one111!!
Doonald nie dostal perma za fejkowanie

+ heh jeszcze ci oszczedze bycie w tej estonii, ban po zio bo nie chce afery robic xDDD (łole mam materiał na bana huhu)
Żeby nie prowokować w tym momencie niepotrzebnych wypocin: mam na ten temat swoje przemyślenia i jakby któryś z modów albo Pan Anders chciał je ode mnie wydobyć to mogę je prywatnie wyjawić w celu rozwiązania sprawy na korzyść wszystkich. Natomiast powiem oficjalnie że nie ma osoby niewinnej w tej sytuacji, a przynajmniej ja nie jestem w stanie jej wskazać Smile
[Obrazek: fVwvcMq.png]
[Obrazek: ym3ZwzO.png]

To tyle 89 aka Donald Trump, Elo
Boszk a ten nie ma nic lepszego do roboty i będzie całe forum banował w ciągu trwania zio

(02-14-2019, 23:39)Dembele napisał(a): [Obrazek: fVwvcMq.png]
[Obrazek: ym3ZwzO.png]

To tyle 89 aka Donald Trump, Elo

O_O 

Czm to na skargach nie jest? Bo to bardziej skarga
Chłop co robi 
OFICJALNE POSTANOWIENIE KOMISJI DYSCYPLINARNEJ:
W związku ze złamaniem zasad, w tym udostępnianie możliwości gry osobom spoza forum, uzurpatorstwo pod swoim imieniem, przez Pana Dembele, komisja orzeka, co następuje: Pan Dembele zostaje zawieszony w prawach zawodnika do końca sezonu 2018/19. Nie będzie miał on możliwości startów w konkursach Pucharu Świata. Decyzją zarządu zawodnik ten będzie mógł wystąpić w konkursie drużynowym podczas Mistrzostw Świata w lotach w Harrachovie. Amnestia nie obowiązywać będzie dla konkursu indywidualnego na tej imprezie.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości