Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyniki na żywo
Witam.
Zapewne każdy podczas konkursu chciałby znać swoją aktualną pozycje i wyniki innych. Jest na to sposób, a mianowicie prowadzenie prostej tabelki w arkuszu kalkulacyjnym online.
Zrobiłem taką prostą tabelkę do wpisywania wyników podczas konkursu wraz z przykładowymi danymi. Każdy kto posiada link może śledzić to co jest tam notowane
LINK: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ps20UyW4Id0GNM77I5e6s0khy-DGxZPR3tnYoDaDaiw/edit?usp=sharing

Tabelka jest bardzo prosta, ten kto wpisuje, musi tylko odpowiednią kolumnę posortować aby wyniki były od najlepszego do najgorszego. Myślę że takcie coś ułatwiło by wielu ciekawskim zawodnikom życie. Myślę, że dodatkowa karta dla zapisującego nie byłaby dużym problemem, podczas skoku może zamknąć i otworzyć po oddaniu swojej próby. Co myślicie o takim czymś?
[Obrazek: VpUYqBr.png]
G E N I A L N Y POMYSŁ !!
Fajny pomysł.
Powiem nawet więcej, osoba to zapisująca może to robić na telefonie, żeby sobie nie przeszkadzać podczas skoku. Wink Więc same plusy. Mogę coś takiego prowadzić w formie nieoficjalnej jeśli Anders się nie zgodzi.
Z 1 strony, to bardzo dobry pomysł, a z 2 strony, to, że jak ktoś chcę do tej tabeli zapisać ogólnie wyniki, to będzie miał małe lagi, albo duży ping możliwy.
L E G E N D A

(11-25-2018, 12:37)229-652 napisał(a): Z 1 strony, to bardzo dobry pomysł, a z 2 strony, to, że jak ktoś chcę do tej tabeli zapisać ogólnie wyniki, to będzie miał małe lagi, albo duży ping możliwy.

Jedna osoba zapisuje, reszta tylko to ogląda. Tak jak wyżej napisałem, można ten arkusz otworzyć sobie w telefonie i tam pisać, to samo oglądać, możesz na telefonie i nie musisz otwierać dodatkowej karty. Myślę że i tak ten arkusz zbytnio nie laguje, sprawdzałem po sobie i było okej.
Dobry pomysł
Proponowałbym zrobić taką tabelkę w paincie, który jest zdecydowanie lepszy od tego arkusza kalkulacyjnego
[Obrazek: w1pboi.png]
(11-25-2018, 13:08)Connor napisał(a): Proponowałbym zrobić taką tabelkę w paincie, który jest zdecydowanie lepszy od tego arkusza kalkulacyjnego

XDDDD Ty no nie żartuj tak bo jeszcze uwierzą
(11-25-2018, 13:10)Donald Trump napisał(a):
(11-25-2018, 13:08)Connor napisał(a): Proponowałbym zrobić taką tabelkę w paincie, który jest zdecydowanie lepszy od tego arkusza kalkulacyjnego

XDDDD Ty no nie żartuj tak bo jeszcze uwierzą

Kiedy ja nie żartuję, ponieważ  paint posiada dużo wiecej przydatnych elementów takich jak na przykład rysowanie figur geometrycznych, dodawanie śmiesznych obrazków i jeszcze różnych ciekawych opcji. 
[Obrazek: w1pboi.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości