Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywalenie z moderacji Propsa
Witam

Chciałbym żeby tym tematem zajął się Pan Anders, który jest właścicielem ale to każdy wie. Dobra przejdźmy do tego tematu.
Chcę żeby Anders WYWALIŁ z moderacji Propsa, ponieważ wywyższa się daje 229-652 bany hmm ciekawe za co a no tak bo Props i Wyspy Salomona prowokują go noi ten młody skoczek nie może w ogóle uczestniczyć w zawodach i przez to tracimy graczy.
Więc proszę żeby Anders WYWALIŁ Propsa z moderacji bo to już robi się żenujące i nie przyjemne dla widoku.

Z poważaniem,
KillerPOL
Czyżby powrót?
hmm no tak pół na pół bo akurat PropS dobrze wykonuje swoje obowiązki, ale i powinien mieć trochę wiekszy szacunek do 229.
Po pierwsze nie wywalił, lecz wyrzucił.  Po drugie właścicielem jest Pan Benji. Aczkolwiek AJ pod jego nieobecność stanowi główne stanowisko na tym forum.

Gdyby się zachowywał normalnie, nikt by mu bana nie dawał toć chyba to logiczne? Po drugie chyba nie wiesz, co to wywyższanie, mój drogi. W żadnym przypadku nie było sytuacji abym okazał, że 229-652 jest w jakimś stopniu gorszy ode mnie, czy coś w tym stylu. Co do bana, nie widzę abym tym czynem, nadciągnął swoje prerogatywy. Jako, że ja Ciebie traktuję z szacunkiem to oczekuję wzamian tego samego. Nicki powinno się pisać poprawnie.
[Obrazek: giphy.gif]
Ciekawe co na to inni użytkownicy
Zgadzam się, PropS powinien nie być modem a 229 dostać unbana.
No ale PropS dał mu bana praktycznie za nic, więc trochę będę bardziej za, żeby PropS nie był modem. On mi też dokuczał (PropS).
Dał mi bana Koniec żartów. I to z CAPS LOCK. Chciałbym, żeby Pana PropSa wyrzucili z Moderacji.
L E G E N D A

A jakby PropSa wyrzucili z moderacji to Raver miałby znacznie większe szanse na zostanie modem.
Tu widze rozmowa trzech Januszy
Personal Best : 239,5m (7.03.2021) Vikersund HS-240
Liczba występów/podium w PŚ : 142/25
Confused

Trzeba znów reagować, bo LGP się zaczeło
L E G E N D A

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości