Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNH News 10/2017 "Po spotkaniu z szatanem"
@Donald Trump, xD
Odpowiedz
Uwaga pomogę Ci z tymi zwycięstwami
koza:
.
.
.
.
Już skończyłem...
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Widzę, że lubisz robić z siebie pośmiewisko. W takim razie dobiję Cię do końca, zapraszam:

Skacze od tego sezonu. Wystartowałem w 7 pełnych konkursach, a już mam 2x 3 miejsca w Harrachovie, 3 miejsce w Oberstdorfie i 2 miejsce w TCS. Na zwycięstwo przyjdzie czas, spokojnie. Dopiero się rozgrzewam. Zresztą jakbyście dali mi skoczyć od razu 2 skoki w Lillehammer, to pierwsze zwycięstwo miałbym już tam (http://www.snh.cba.pl/showthread.php?tid=810). Dla przypomnienia dodam, że ty król i legenda skoków w gierce internetowej, po swoje pierwsze zwycięstwo sięgnąłeś dopiero po blisko 3 miesiącach gry. Ja tak jak mówię, skakałem w 7 zawodach, w dodatku bez treningu (jedynie przed ostatnim konkursem w TCS i drugim w Harrachovie). Pozdro ;-)
Odpowiedz
Gdybają słabi i dlatego nigdy nic nie osiągną Wink Racja po 3 miesiącach, w tym ponad połowa czasu na banie, nie było Cię to radzę się nie kompromitować takimi argumentami, jak zawsze blado i argumenty chyba ze swoich zluzowanych gumiaków wyciągasz. Zaskocz nas czymś w końcu bo ksywka debilmiao Ci na stałe zostanie (:
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
(07-13-2017, 17:05)Donald Trump napisał(a):
(07-13-2017, 16:51)koza napisał(a): "Nic nie wspomniałeś o zwycięzcach konkursów" xD
"nn i ns" xD
"Gazetka okazałą się lepsza w dotyku niż Velvet" xD

xD

Umiesz brać udział w dyskusji, czy jesteś tak biedny umysłowo, że potrafisz tylko pisać "xD", jakiś Twój osobisty dialekt? Przykro nam, ale my nie rozumieć po debilmiaowemu :v
Co Ci nie pasuje w nn i ns, może skopiujesz swoje osiągnięcia na SNH, porównamy i się pośmiejemy razem... teraz czas na Twoje ulubione "xD"
Gazetka słaba, dziwnym stylem pisana, raz piszesz jakby bezosobowo, potem nagle inaczej, do poprawy... Odkrycie weekendu Benji?? Moim zdaniem Naata, ale oczywiście Ty wolisz napisać tylko "mistrzyni przypalania bigosu". Odłóż kompleksy na bok i zacznij pisać bez stronnicze gazetki.
I jeszcze jedno...
"- POSZUKIWANY JEST SPRAWOZDAWCA Z KONKURSÓW, KTÓRY MÓGŁBY ROBIĆ SPRAWOZDANIA I NIE MA PROBLEMÓW Z PISOWNIĄ (TJ. DYSLEKSJA, DYSGRAFIA, ITP.). PONADTO, POWINIEN BYĆ NA PRAWIE WSZYSTKICH KONKURSACH. CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA PRIV LUB GG."
Haha, jesteś redaktorem i szukasz kogoś do sprawozdań? Słyszysz Ty siebie? Jak na tę funkcję jesteś bardzo mało odpowiedzialny, zero frekwencji i zlew totalny. Friz ma rację, faktycznie miękkie jak aksamit te Twoje wypociny... Hehe (;

Ja nie mogę, to czemu mnie wybraliście? Teraz cierpcie, to raz, a dwa, to nie mój pomysł, a Wysp. Ale tu nawet Zarządu się nie respektuje, cieszę się, że robię 11 dni wolnego...

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Ale ty jesteś hipokrytą, Trump...
Odpowiedz
Co do wpisu Trumpa - to są moje typy i możecie sie z nimi nie zgadzać. Co do sprawozdawcy - to był pomysł Wysp Salomona, nie mój - z niego się pośmiej, nie ze mnie. "Friz ma rację, faktycznie miękkie jak aksamit te Twoje wypociny... Hehe (;" - jeszcze się nimi podetrzyj. I potem pożegnaj się z fonem/lapkiem/kompem/tabletem. Wink. I nie, ta gazetka nie jest stronnicza, ani bez stronnicza. Jest bezstronna. Big Grin

@koza - to o czym pisałem w moim "Skokiem w bok" - czysta hipokryzja. "Jak Kali ukraść komuś krowę to dobrze, jak ktoś Kalemu ukradnie krowę, to źle".

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości