Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Skokiem w bok" #1 - Bądź tu mądry i pisz wiersze
(07-06-2017, 20:34)Maciej Kot napisał(a): Jebnij się w łeb zibidob bo ostatnio mózg ci uszami wylatuję patrząc na twoje wypowiedzi w których tylko się ośmieszasz próbując udawać mądrego człowieka którym absolutnie nie jesteś,dodam jeszcze że powinieneś być zawieszony w prawach użytkownika na forum snh.cba.pl.Niedługo wszczę postępowanie właśnie w tej sprawie abyś w końcu został zdegradowany i dostaniesz nauczkę na przyszłość gdy będziesz zaczynać jakieś niepotrzebne dyskusje w ramach forum haxballowych i samej gry haxball w która nie masz na tyle  umiejętności aby zostać dobrym graczem,a więc po przemyśleniu sprawy nie powinieneś się w ogóle odzywać na tej stronie internetowej WWW. Podsumowując jesteś mało inteligentny,nie przekonywujący,jesteś hipokrytą,masz chorobę zwaną przewlekły nowotwór mózgu oraz masz niewystarczająco duże umiejętności w grze haxball aby dyskutować z nami o takich tematach jak skoki i forum oraz też benzyna.Dziękuję dobranoc Wink

Ja jeszcze nie idę spać Big Grin 

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
No zibi co ty tu robisz, próbujesz zmieszać mnie i Sinneda z błotem, tak bardzo chciałeś pokoju i co? Znudziło ci się?
Odpowiedz
(07-06-2017, 20:25)koza napisał(a): ski-hax:
2 miejsce MŚwL

skokihaxabll:
1 miejsce w Kuusamo HS 142 (24.03.2017) (PŚ)
3 miejsce w Kuusamo HS 142 (25.03.2017) (PŚ)
2 miejsce w Oberstdorf HS 137 (19.04.2017) (PŚ)
3 miejsce w Innsbruck HS 130 (24.04.2017) (PŚ)
1 miejsce w TCS 2016/17 (TCS)
1 miejsce w Zakopane HS 134 (06.05.2017) (PŚ)
2 miejsce w Zakopane HS 134 (07.05.2017) (PŚ)
2 miejsce w Klinghental HS 140 (13.05.2017) (PŚ)
3 miejsce w Pyeongchang HS 140 (19.05.2017) (PŚ)
2 miejsce w Sapporo HS 137 (20.05.2017 - konkurs ranny) (PŚ)
3 miejsce w Kuopio HS 127 (11.06.2017) (PŚ)
2 miejsce w Puchar Świata 2016/17 (PŚ)
1 miejsce w Courchevel HS 132 (05.07.2017) (LGP)
2 miejsce w Kandersteg HS 106 (06.07.2017) (LGP)

snh.cba:
3 miejsce w Oberstdorfie
2 miejsce w TCS 2017

Warto dodać, że na tym forum skakałem lacznie w 3 konkursach+te 4 w tcs. I nie pisz, ze na sh nn poziom, bo to nie jest prawda. Zresztą sam tam nie raz skakales i nie potrafiles wygrać

Nie no ty chyba żyjesz w alternatywnym świecie Big Grin

Fajnie, że przytoczyłeś pseudo lige rudego, bo to odzwierciedla twój poziom intelektualny, a raczej jego brak. Pewnie to coś, co nazwał MŚwL wygrałeś tylko z tego powodu, że wszystkich wartościowych graczy pobanował, a skakały tylko jego lachociągi zapewne gorsze od niego, a to jest bardzo trudne. Dla przypomnienia warto wspomnieć, że w sumie z każdego fejkowego konta tam wygrywałem, a nawet zdarzyło się, że wszystkie miejsca na podiach zdobyłem w jednym konkursie XDD

Co do SH to wybacz, ale mało kto tą ligę traktuje poważnie (spytaj się Trumpa), więc w sumie przy zerowej frekwencji jakimś cudem mogłeś coś ugrać, ale to jest tak istotne jak papier po wytarciu czterech liter. Z resztą o ile dobrze pamiętam, to co byłem na konkursie to podium albo wygrana bez treningu Tongue A ty nawet z Zibizjebem przegrywałeś hahaha

Fajnie, że chwalisz się trzecim miejscem w konkursie na SNH, w którym tylko 3 osoby oddały skok bez buli, tym to mnie rozje*ałeś na amen ...
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
Co to w ogóle jest, żale wylewasz i robisz z tego artykuł? Proszę Cię zibidob, kolejny raz sam peowokujesz do takich dram, ale chyba o to Ci chodzi... Nikt Cię nie słucha i nadużywasz funkcji redaktora żeby takie szmatławce pisać. Daje głowę że pozwolenia Andersa nie dostałeś na ten artykuł.
No i jeszcze te Twoje wypowiadanie się o konkursach, osoby która nawet na nich nie bywa... Siejesz ferment i mam nadzieję, że po swoim urlopie tu nie wrócisz. #tuObodibiz Zapomniałeś mnie dodać w prekursorach tej akcji (;
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Przeniesione do Hydeparku, Redakcja nie jest dobrym miejscem na takie coś
Odpowiedz
Jezusie Nazarejski...

Czy tu na tym forum panuje dyktatura? Nie mogę w swojej własnej opinii wyrazić moje zdanie? Przecież kiedyś Lac pisał obraźliwe rzeczy o Zarządzie w IMHO (http://www.snh.cba.pl/showthread.php?tid=534). Żadnych dram. A teraz? Wszystko, co powiem, już źle. To moje zdanie i ja go nie zmienię.

@Friz - przecież każdemu może zdarzyć się jakiś wypadek przy pracy, prawda? Mógł przecież raz ze mną przegrać, tak jak Robin (tyle że on już kilka razy ze mną przegrał). A jak ty będziesz gorszy ode mnie, to co? Będziesz się bronić, nie? Przepraszam, że to powiem, ale to jest ta hipokryzja, o której wspomniałem w moim wpisie, którego de facto protoplastami byli IMHO Laca i "Ślizgiem w prawo" red. Bartłomieja Czekańskiego.

@Donald Trump - nie muszę dostawać pozwoleń na takie artykuły, zwłaszcza, że są one autorskie, na co Anders wyraża zgodę. Nie wylewam żali, ale tylko wyrażam swoją opinię. To, że ci się nie podoba, trudno - nie czytaj po prostu.

@Wyspy Salomona - nie chcę zmieszać Cię z błotem, ale to, co wyprawiasz na skokihaxball, woła o pomstę do nieba. Moim zdaniem jesteś częściowo stronniczy. I to ty robisz dramy ze swoim udziałem, co mi okropnie zbrzydło. Tak ciężko to pojąć?

I to, o czym mówiłem w post scriptum. Nie chcę jutro żadnych kłótni z moim udziałem, ani niemiłych niespodzianek. Brzydzi mnie to, że mnie hejtujecie bezpodstawnie. Nie podoba się - nie czytaj. Po prostu. A jak macie dalej taki problemy - piszcie wniosek o usunięcie mnie. Przecież jesteście mądrzejsi ode mnie...

benzynka mmm

Odpowiedz
Stronniczy jesteś TY, REDAKCJA to nie jest miejsce na wylewanie swoich żali
Oczywiście jak zawsze udajesz niewiniątko
Odpowiedz
Człowieku już bardziej rozbawić mnie nie mogłeś. Nagle wychodzi, że każde moje podium jest z dupy wzięte. Potwierdziłeś tylko jakim wielkim jesteś debilem pisząc "A ty nawet z Zibizjebem przegrywałeś hahaha". Nawet mi Cię trochę żal... Chwalisz się fejkowaniem? To raczej nie jest powód do przechwalania się. To jest żałosne. Zresztą jestem przekonany, że na tym forum robisz dokładnie to samo. Ileż było już dram z fejkowaniem zibidoba? "fajnie, że chwalisz się trzecim miejscem w konkursie na SNH, w którym tylko 3 osoby oddały skok bez buli, tym to mnie rozje*ałeś na amen" Cieszę się w takim razie.

Wychodzi na to, że:
Skokihaxabll.pl to liga dla nn i ns, na której sam nie potrafisz wygrać, ale za to chwalisz się, że na forum rudego zajmowałeś wszystkie miejsca na podium fejkując, a ja sięgnąłem po srebro MŚwL, bo nie ma tam poziomu. Nie trudno wywnioskować, że zmierzasz do tego, że poziom zawodów jest jedynie na SNH, oh wait! Przecież jak ja stanąłem na podium i zająłem 2 miejsce w TCS, nagle okazuje się, że jako jedyny obok Trumpa oddałem 8 skoków i tylko dlatego to osiągnąłem. Powtórzę się: Czy ja zabraniałem przyjść komuś na każdy konkurs i oddać te cholerne 8 skoków bez buli (!)? No właśnie... Zresztą ten artykuł idealnie odzwierciedla jak wielkim hipokrytą jesteś. Get, Anders czy nawet ty (!) byliście na wszystkich zawodach. Dlaczego, więc tylko ja (przynajmniej wg. ciebie) oddałem te 8 skoków? Widocznie jakiś tam poziom trzymałem. Teraz dochodzimy do takiego momentu, w którym chciałbym, abyś uświadomił sobie, że to całe forum, haxball itd. to tylko zabawa. Tak naprawdę tak samo jak KillerPOL i zibidob, których tak strasznie wyzywasz, ponieważ nic nie osiągnęli, przychodzisz przejechać się po jakiejś kresce, zwanej najazdem i klikasz iksa, aby kopnąć jakąś piłeczkę. I oto się Ci tak strasznie rozchodzi? Masz do wszystkich problemy, bo nikt oprócz ciebie i Trumpa nie ma skilla. W takim razie zakończ swoją "karierę", bo nie ma ona większego sensu skoro jesteś najlepszy w jakąś gierkę i nikt nie może się z tobą równać.
Odpowiedz
(07-07-2017, 12:56)koza napisał(a): Człowieku już bardziej rozbawić mnie nie mogłeś. Nagle wychodzi, że każde moje podium jest z dupy wzięte. Potwierdziłeś tylko jakim wielkim jesteś debilem pisząc "A ty nawet z Zibizjebem przegrywałeś hahaha". Nawet mi Cię trochę żal... Chwalisz się fejkowaniem? To raczej nie jest powód do przechwalania się. To jest żałosne. Zresztą jestem przekonany, że na tym forum robisz dokładnie to samo. Ileż było już dram z fejkowaniem zibidoba? "fajnie, że chwalisz się trzecim miejscem w konkursie na SNH, w którym tylko 3 osoby oddały skok bez buli, tym to mnie rozje*ałeś na amen" Cieszę się w takim razie.

Wychodzi na to, że:
Skokihaxabll.pl to liga dla nn i ns, na której sam nie potrafisz wygrać, ale za to chwalisz się, że na forum rudego zajmowałeś wszystkie miejsca na podium fejkując, a ja sięgnąłem po srebro MŚwL, bo nie ma tam poziomu. Nie trudno wywnioskować, że zmierzasz do tego, że poziom zawodów jest jedynie na SNH, oh wait! Przecież jak ja stanąłem na podium i zająłem 2 miejsce w TCS, nagle okazuje się, że jako jedyny obok Trumpa oddałem 8 skoków i tylko dlatego to osiągnąłem. Powtórzę się: Czy ja zabraniałem przyjść komuś na każdy konkurs i oddać te cholerne 8 skoków bez buli (!)? No właśnie... Zresztą ten artykuł idealnie odzwierciedla jak wielkim hipokrytą jesteś. Get, Anders czy nawet ty (!) byliście na wszystkich zawodach. Dlaczego, więc tylko ja (przynajmniej wg. ciebie) oddałem te 8 skoków? Widocznie jakiś tam poziom trzymałem. Teraz dochodzimy do takiego momentu, w którym chciałbym, abyś uświadomił sobie, że to całe forum, haxball itd. to tylko zabawa. Tak naprawdę tak samo jak KillerPOL i zibidob, których tak strasznie wyzywasz, ponieważ nic nie osiągnęli, przychodzisz przejechać się po jakiejś kresce, zwanej najazdem i klikasz iksa, aby kopnąć jakąś piłeczkę. I oto się Ci tak strasznie rozchodzi? Masz do wszystkich problemy, bo nikt oprócz ciebie i Trumpa nie ma skilla. W takim razie zakończ swoją "karierę", bo nie ma ona większego sensu skoro jesteś najlepszy w jakąś gierkę i nikt nie może się z tobą równać.

Nie za ostro Damianie?

Masz rację, ale trochę z tym przesadziłeś. Mogłeś trochę delikatniej. Wink

benzynka mmm

Odpowiedz
Czyj ja wiem... Chyba nie jest, aż tak źle xD 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości