Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na zibidoba, agenta
Twój nick: Donald Trump
Nick oskarżonego: zibidob
Powód: Kret, tykająca bomba, fałszywa osoba w zarządzie, prowokacje i niszczenke forum od środka, obrazy
Dowody: Dowody są wszędzie, wystarczy poczytać SB, pobyć na konkursach(ta opcja jest Panu zibidobowi mało znana), popytać o opinię zasłużonych i wiernych skoczków.
Screen którym mnie uraził:
https://i.imgur.com/0RRsjl3_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high

Witajcie,(Na złość zibiemu, który uważa że to niepoprawna forma. I czy on jest normalny?)
Od pewnego czasu w naszej społeczności zauważalne są pewne zmiany. Wiadomo Anders chce dla nas jak najlepiej, więc próbuję różnych osób na różnych stanowiskach. Jednakże Pan zibidob to persona, która nie powinna być brana pod uwagę nawet przy wyborach w Nikaragurze. Do rzeczy, przemawiam do Was jako jedna z aktywniejszych tu osób i stoję na czele ludzi, których postać Pana zibidoba usilnie chce się pozbyć. Jest to tak zwany szkodnik, który zwęszył okazję i wtargnął do zarządu, niczym imigranci do Europy. Też damy się tak (przepraszam za wyrażenie) dupczyć?! Jesteśmy ostatnią ostoją tego forum. Jednego też nie rozumiem, przepraszam bardzo, każdy wie jakim zibidob był hosterem, olewał konkurs za konkursem, nadal to robi, myślę że redaktor to zupełne przeciwieństwo takiej osoby, sam nim byłem i wiem, że to odpowiedzialne stanowisko, jak taka osoba ponownie zyskała rangę? To jest damat...
Wszystko to skłania nas do sądzenia że zibidob usilnie dąży do rozpadu tego forum. Dlaczego my, motory napędowe tej ligi wymienie tych ostatnich prawdziwych skoczków: m.in Ja, Friz, GetVacced, Luki, Primož, mamy stać z boku i nie reagować. Drogi Panie Andersie, czy w swojej lidze woli Pan trzymać kogoś nic nie znaczącego i do tego po prostu agenta, czy osoby znane(nie oszukujmy się) przez wszystkich, którzy mieli doczynienia ze skokami. Ile dla Pana znaczy wkład naszych osobowości, że powierzył Pan taką funkcję zibidobowi, który notabene JAWNIE I PUBLICZNIE Pana krytykował. Proszę przejrzeć dział memy, popytać. Pan zibidob był i jest Pana krytykiem i antyfanem, krytykuje Pana decyzję, zmienia wyniki konkursowe(niekompetencja), a gdy się da działa na naszą szkodę. Na ostatnim konkursie, bodajże w Engelbergu zostałem przez niego wielokrotnie poniżony, a zarząd nawet nie zareagował. Robił to nie tylko ze mną, ale i z Robinem, Frizem, a nawet miał czelność wyśmiewać jedyną kobietę na naszym forum!(Kto pamięta ten wie) Czas wziąć pały, tak te gumowe, które nasz kolega Franc(wtedy tak wyśmiewany) wielokrotnie używał i stanąć naprzeciwko zibidowowi w zwartym szeregu...
Przykład z "Jonim" to idealne pokazania jaką wyrafinowaną osobą jest Pan zibidob, wiecie co oznacza "Joni" w języku hinduskim?
https://sjp.pl/joni
Hmm, sprytnie Panie zibidob, ale ja na szczęście miałem okazję piznać znaczenie tych słów.
Wnoszę o rozmontowanie tej tykającej bomby, postawieniem przed Komisją Ligi i skazaniem tego użytkownika na wieczne wygnanie w wolsztyńskie parowozownie. Apeluję jeszcze raz jako skoczek wielokrotnie sławiący te forum, jak i jedna z osób z krucjaty przeciwko temu "Bolkowi". Ilu z Was skaczę tu dzięki mnie, a ilu dzięki zibiemu? Kto walczył dla Was z mafią s**hax, a kto ją nadal wspiera? #tuObodibiz
Pozdrawiam i życzę mądrych decyzji!
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Słucham? XD

"Powód: Kret, tykająca bomba, fałszywa osoba w zarządzie, prowokacje i niszczenke forum od środka, obrazy"

Nadal nie wiem, czemu mnie chcecie obrazić. Co ja wam zrobiłem? Nic. To wy prowokujecie do tego, by mnie wywalić z tego forum. Jeśli wam się nie podoba, to po prostu wyjdźcie, i koniec sprawy.

W dowodzie nie widzę nic dziwnego, zwłaszcza że nie uczę się hinduskiego, więc mam prawo nie wiedzieć.

Reasumując, chcecie tylko mnie stąd wywalić, bo jestem słaby i nie skaczę zbyt często. A może wiecie, co oznacza życie poza kompem?

Co do skargi, to moim zdaniem jest przerost formy nad treścią. Nic ciekawego, tylko jakiś jeden dowód, którego analiza jest subiektywna, a nie obiektywna. Co do tzw. "agenta" - nie rozumiem o co wam chodzi. Zanim przyszedłem na to forum, nie wiedziałem, kim jest Myniax, kim jest Sevilla, czy nawet Sinned. Forum polecił mi wojtekschiller3, a także brejalis. Przybyłem tu wcześniej, niż wy, w podobnym terminie, co ATG czy Primoz Peterka. Wtedy "Woi" był moderatorem (jak się spisywał, nie mnie to oceniać). Kiedy Wy przybyliście, wszystko stanęło na głowie. Zaczęły się podejrzenia, szukanie kozła ofiarnego, i na końcu stwierdzenie: to on jest agentem Myniaxa. Szkoda tylko, że nie trafiliście. Pozdrawiam.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Zibi, w tym wypadku KŁAMIESZ jak z nut. A to co?
http://iv.pl/images/07975784984711225556.png
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości