Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hinterzarten HS-108 (D)
Kto by się spodziewał, że taki porządny Anders Jacobsen jest szowinistyczną św....
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
(04-14-2017, 10:32)Donald Trump napisał(a): Jaki T.Okabe?! Poprawcie na S.Takanashi, nie o takie równouprawnienie walczyłem!

to nie mix , wyjaśniane na konfie było  ale jak widzę grochem o ścianę 
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Odpowiedz
Ale przecież w realnych skokach są miksty, ale tak jak w przypadku FTT będzie bezmyślny, bezcelowy opór. Nie wiem co tym chcecie osiągnąć XDD
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
I co Wam po tym, może dziewczyna chce skakać jako dziewczyna, a nie jako facet? Jedyna przedstawicielka płci żeńskiej na tym forum i na dodatek grająca, więc należą się przywileje.
BOKS ja twoich wypocin na gg nawet nie widze, bo mam Cię ignorowanego, widze że dobrze zrobiłem.
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
(04-15-2017, 10:28)Donald Trump napisał(a): I co Wam po tym, może dziewczyna chce skakać jako dziewczyna, a nie jako facet? Jedyna przedstawicielka płci żeńskiej na tym forum i na dodatek grająca, więc należą się przywileje.
BOKS ja twoich wypocin na gg nawet nie widze, bo mam Cię ignorowanego, widze że dobrze zrobiłem.

Już? Już drama? Nie możecie się pogodzić?

A w dodatku Donald - Naata nie jest jedyną dziewczyną. Skacze również Ala123. A w dodatku Naata już kilka razy skakała na SNH, i nie narzekała. Przestań robić z niej gwiazdy, może ona tego nie chce?

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Ala już nie gra, dlatego napisałem że grającą.. Pozatym ja ją zapisałem jako Takanashi, więc powinni zapisywać jako Takanashi, nie jest sprecyzowane nigdzie, że nie można mieć nicku żeńskiej skoczkini.
Zibi, a wyobraź sobie, że Naata sama woli Takanashi niż Okabe, więc się nie wtrącaj.

PS. I tak zmieniłem w wynikach, koniec tematu. Big Grin
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
(04-15-2017, 10:28)Donald Trump napisał(a): I co Wam po tym, może dziewczyna chce skakać jako dziewczyna, a nie jako facet? Jedyna przedstawicielka płci żeńskiej na tym forum i na dodatek grająca, więc należą się przywileje.

Spoko bo ciebie też  na ignora mam , a to pisał Anders , a nie ja na konfie .Zmieniłeś  ok  , ciekawe jak długo będę , już ci mówię Anders przyjdzie i wyjdzie na to co było na konfie  .
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości