Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala PWRHL&SNH
Nick: Raver
Kontakt: gg, każdy zna
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Skoki, Handball
Doświadczenie: Skoki - każdy wie, Power - grałem kiedyś krótka na lidze villereala, miło było, Handball - granie na haxballerzu
Pozycja: w przypadku handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w power 2v2 (gk/ff) : Handball - MDF
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
Nick Franc
GG 61146064
Ja chce reprezentować forum na skoczni normalnej i speedowej
Doswiadczenie mam takie że ddobrze mi skoki wychoddzą mało zawalam a dużo skaczę dalekich a najdalszy skok na skoczni w willingen 147.5m
Nick: Donald Trump
Kontakt: GG 60795052
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Oba rodzaje skoczni i siata!
Doświadczenie: Kilka miesięcy gry na obu forach z skokami(teraz na jednym) z sukcesami. Regularne występy w Pucharze Świata, obecnie v-ce lider. Już raz reprezentowałem inne forum na podobnej gali, więc myślę że warto postawić na mnie Big Grin. Patrząc na innych to nieduże doświadczenie, ale postępy jakie zrobiłem robią wrażenie. <- Polecam Władimir Putin

W siatę 3D gram często i ogarniam, najczęściej na defie Tongue
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Thumbs Down 
Nick: Login
Kontakt: 60977876
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: na wszystkich Smile
Doświadczenie: Grałem na podobnej gali reprezentując inne forum. Udało mi się tam jako trener pokonać forum powera na powerze i classicu. Jako zawodnik wygrałem mecz na powerze i przegrałem po dogrywce classica. Nie reprezentowałem wtedy skoczków co chyba jest moim plusem. Zresztą jeśli mówimy o skokach to jestem właśnie w życiowej formie. W ciągu ostatnich 2 tygodni udało mi się zdobyć 3 medale IO(normalne skocznie) oraz wygrać TCS(speed) na konkurencyjnym forum. Co do handballa to nie mam wielkiego doświadczenia, ale przy odpowiedniej taktyce mógłbym się okazać przydatny.
Pozycja: handball - obrońca(moją mocną stroną są przechwyty i dobre czytanie gry), power - obojętne z lekkim wskazaniem na gk.
[Obrazek: giphy.gif]
Nick:villareal
Kontakt:GG-52826121
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum:Handball
Doświadczenie:Od 2 lat gram na tej mapce,zaliczyłem sporo klubów.Mój najlepszy rezultat w jednej z lig to było 9 miejsce
Pozycja:Na Handballu to mogę grać na DMC / FF / GK,ale najlepiej czuję się na DMC
villareal - Skoczek,wyścigowiec,realHandbalowiec!
Nick: Schmeichel
Kontakt: 53370174
Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Handball
Doświadczenie: Grałem sezon w lidze Handballa
Pozycja: w przypadku handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w power 2v2 (gk/ff) : ff
Trwa nabor na komentatora po mutacji I do map .Nikt sie nie zglosil na komentatora po mutacji.
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

na power finezja mamy pol na pol szanse aby wygrac ale na skoczniach duze zeby wygrac bo my duzo razy skakalismy co nie
Czyżby powrót?
(03-11-2017, 09:14)BOKS napisał(a): Trwa nabor na komentatora po mutacji I do map .Nikt sie nie zglosil na komentatora po mutacji.

A Anders nie może? Albo Kamilus?

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
(03-11-2017, 11:17)zibidob napisał(a):
(03-11-2017, 09:14)BOKS napisał(a): Trwa nabor na komentatora po mutacji I do map .Nikt sie nie zglosil na komentatora po mutacji.

A Anders nie może? Albo Kamilus?

Moze ale nie zglosili sie  .ps aktulizacja map w 1poscie .po elminacjach jedna osoba maksymalnie do 3map
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości