Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuje Wam...
@zibidob Taki temat wątku, a ten się z nauczyciela bawi i jak zawsze CZEPIA SIĘ!!
Odpowiedz
(02-08-2017, 22:34)ATG napisał(a): Niczym Lacrox ze swoim IMHO  Smile

Dzięki Wojtek za te wszystkie skoki jakie tu oddałeś, nieważne czy to były rekordy czy bule. Zaszczytem było skakanie z takim skoczkiem jak Ty. Dzięki też, że wyróżniłeś mnie w swojej wypowiedzi. Powodzenia w dalszej działalności, nieważne jaka ona by nie była. Stara gwardia snh powoli odchodzi... Ciekawe kto następny
Okaże się w swoim czasie ale jestem w gronie faworytów o ile nie znajdę motywacji i chęci skakania. 
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Odpowiedz
(02-08-2017, 22:44)Primož Peterka napisał(a): @zibidob Taki temat wątku, a ten się z nauczyciela bawi i jak zawsze CZEPIA SIĘ!!

Później już takiej okazji mógłby nie mieć XDD
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
(02-08-2017, 22:48)Friz napisał(a): Później już takiej okazji mógłby nie mieć XDD

Zibi to się przyczepi do wszystkiego Wink
Odpowiedz
Dzięki Wojtek za wszystko, a zresztą na FB wszystko ci napisałem!
Odpowiedz
Tutaj będą również zapisy na mój benefis pożegnalny. Maksymalna ilość wynosi 15 miejsc + 1 dla mnie. Benefis odbędzie się 12 lutego o godzinie 19:30, na skoczni w Wiśle. Zapraszam !

ZAPISY:
1. wojtekschiller3
2. cieslok002
3. Primoż Peterka
4. ATG
5. Friz
6. Donald Trump
7. GetVacced
8. zibidob
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

Dzięki jeszcze raz za te długie lata Smile Proszę też moderację o to, aby usunąć posty tych którzy już się zapisali, aby nie robili burdelu Smile
Odpowiedz
Dodaj mnie moze bede
Odpowiedz
Wpisuję się Confused
Odpowiedz
Oczywiście wezmę udział
#ThankYouOnysz
Odpowiedz
wpisuj Sinneda, konkurs bedzie polegal na tym, że im dalej skoczysz tym mniej denaturatu pijesz, a im wiecej to więcej benzynki?
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości