Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuje Wam...
                Witajcie ! Jak na razie, po tym sezonie poraz ostatni. Słuchajcie.... wiele myślałem w tym miesiącu... co ze sobą zrobić... nie czułem się najlepiej w reprezentacji Norwegii.... odszedłem teraz od niej.... pora zrobić sobie przerwę od skoków... wiem, że to dla mnie trudnie, ale to jest moja ostateczna decyzja. Po tym sezonie PŚ zawieszam karierę na SNH. Na jak długo.... nie wiem... sezon, dwa, może już nigdy nie powrócę..... Sad

Komu bym chciał podziękować. Na sam początek zibiemu, ATG, Raverowi oraz skijumphaxbalowi, no i Primożowi. Dzięki nim tak naprawdę miałem motywację do skakania. Bardzo wam za to dziękuję. Natomiast bardzo chciałbym NIEpodziękować Andersowi.... Tak, dzięki Tobie straciłem chcęć skakania..., przypomnę Ci taką sytuacje jedną... jak Primoż był moderatorem to brzydko powiem go zgnoiłeś. Ten postanowił odejść, a po tygodniu... błagałeś go do powrotu do moderowania.. Super Smile

Ja pewnie wiem, że za to co napiszę dostanę bana, dlatego cóż.... żegnam się z Wami. Połamania nart ! I jak najwięcej medali ! Dzięki.... na razie Cry

wojtekschiller3

PS. Wielkie dzięki Anders, że nie chcesz mnie powoływać na Olimpiadę ! MIała to być moja jedyna szansa na ten medal. A ty co ? Zniszczyłeś to !!
Odpowiedz
Dzięki wojtek  za wszystko bylo mi smutni ze nie spotkalismy sie na tcs ale odwiedz nas kiedys bede milo cie wspominal
Odpowiedz
To znacza, że możemy już robić z Tobą memy Tongue

Spoko, patrząc w jakim tempie przybywa mi procentów to i ja mogę niedotrwać do końca sezonu XDD
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
Szkoda że już opuszczasz snh bardzo szkoda nam ciebie a Andersem sie nie przejmuj
Czyżby powrót?
Odpowiedz
Nie wiem jak u Was, ale na przykład w naszej ekipie takie sprawy pozostają wewnątrz kadry, więc trochę nie wypada mówić o tym tak publicznie. (chodzi o to PS)
Twoja decyzja, nam pozostaje uszanować i życzyć powodzenia. Trochę przykro, że zostawiasz drużynę w środku turnieju FTT. :/
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Niczym Lacrox ze swoim IMHO Smile

Dzięki Wojtek za te wszystkie skoki jakie tu oddałeś, nieważne czy to były rekordy czy bule. Zaszczytem było skakanie z takim skoczkiem jak Ty. Dzięki też, że wyróżniłeś mnie w swojej wypowiedzi. Powodzenia w dalszej działalności, nieważne jaka ona by nie była. Stara gwardia snh powoli odchodzi... Ciekawe kto następny?
#ThankYouOnysz
Odpowiedz
[*] Dla naszego szaleńjca
Odpowiedz
[*] niech Ci ziemia lekką będzie
Odpowiedz
To ja sie poczepie:
NIEpodziękować - to chyba pisze się razem. Szkoda, że NIEpodziękowałeś słownikowi za pomoc Smile
moderowania.. - jak już to albo wielokropek, albo kropka - w j. polskim nie ma dwóch kropek razem.
cóż.... - to samo;

No i te wielokropki. Za dużo ich jest.
Niemalże każde zdanie kończysz wielokropkiem. Co za dużo, to niezdrowo.
Krzyżyk na drogę Wojtek! Narazicho! Widzimy się na konfie SF!

PS. Jest też winsyj błędów:
poraz - piszemy to rozdzielnie. "Poraz" kolejny widzę ten sam błąd.
chcęć - chyba chęć.
jak Primoż był moderatorem to go zgnoiłeś. - szyk przestawny.

Jest oczywiście wiele więcej błędów.

Ocena polonisty zibiego: 3- (na zachętę)

Proszę o poprawę pracy.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Wojtek popraw i daj jeszcze raz XDD
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości