Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziękuje Wam...
Ok..
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
nie wiem o co wam chodzi ale itak wojtek wróci pewnie po sezonie lub dwóch xD
villareal - Skoczek,wyścigowiec,realHandbalowiec!
Odpowiedz
Tak jak Ahonen XDD
Odpowiedz
http://haxrec.com/136196 - nagranie z benefisu.

cieslok002, Donald Trump, Friz - gratuluję. Zostaliście nowymi marionetkami Onysza.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
(02-13-2017, 11:24)zibidob napisał(a): cieslok002, Donald Trump, Friz - gratuluję. Zostaliście nowymi marionetkami Onysza.

Umotywuj swoją wypowiedź, bo nie bardzo rozumiem. Marionetki, bo na benefisik nie przyszliśmy?
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Haahahaa zibi jakimi marionetkami nie chcialem druzyny zawiesc ze mnie nie bedzie a ty .... to predzej ty marionetką wojtka bez urazy dla niego
Odpowiedz
I tak wam dłługo to zeszło Big Grin
Odpowiedz
(02-13-2017, 13:32)cieslok002 napisał(a): Haahahaa zibi jakimi marionetkami nie chcialem druzyny zawiesc ze mnie nie bedzie a ty .... to predzej ty marionetką wojtka bez urazy dla niego

"nie chcialem druzyny zawiesc" - co to za problem skakać i tu, i tu? Że miałeś hostować? To co. Nie mogłeś powiedzieć, że nie możesz? Tak ciężko odmówić hosterstwa? I nie, nie jestem marionetką Wojtka. Chciałem tylko, aby benefis nie poszedł na marne. Było powiedziane wcześniej, o której godzinie i kiedy będzie benefis, a wy godzinę/dwie przed nim, piszecie : "nie mogę bo mam konkurs, <<nie chcialem druzyny zawiesc>>" - to trzeba o tym napisać wcześniej. A nie kilka chwil przed.

benzynka mmm

Odpowiedz
miało byc na 17 30 a ze zmieniliscie godzine nie moja wina dla mnie konkurs wazniejszy
Odpowiedz
(02-13-2017, 15:54)cieslok002 napisał(a): dla mnie konkurs wazniejszy

A szkoda...

benzynka mmm

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości