Ankieta: Czy przypływ nowych użytkowników na forum jest dobry?
TAK
NIE
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
co sie dzieje na forum pytam sie
Przepraszam Wyspo , ale ja zapraszam każdego skąd mogę wiedziec ile dana osoba ma lat. Ja zapraszam i będę zapraszal tu ludzi , aby te konkursy mialy jakis sens
Odpowiedz
1) nie jestem wyspą, tylko Wyspami
2) skąd a nie zkąd
3) konkursy mają sens w przeciwieństwie do shoutboxa
Odpowiedz
1 nikogo to nie interesuje
2 co poradzić każdy może się pomylic
3nw czy miałoby to sens jakby na konkursie skakalo po 5 zawodnikow , poza tym sprowadziłęm tu tez takich zawodników jak gajek matixxo czy luki . Dlatego uwazam ze twoja krytyka na moj temat jest zbędna
Odpowiedz
1) owszem, interesuje cieloku-buroku
2) coś za często się mylisz
3) nie ma 5 zawodników na konkursach, lepiej żeby było 10 a lepsza atmosfera niż 25 i nieogar totalny
powiem ci nawet więcej - jesteś tak samo nieogarnięty jak tych, których zapraszasz
Odpowiedz
1nie zdecydowanie nie interesuje jesli tak powiedz kogo :p.2Trudno jestem trojkowiczem jezeli chodzi o polski 3 Byloby 5 gdyby nie ludzie zaproszeni przez mnie :p ale tto oczywiscie w pojedynczych konkursach ( wyliczylem takie 2) i ja wole skakac gdzie jest wieksza konkurencja więc będę wciaz zapraszal
Odpowiedz
co do ortografii, to prezentujesz poziom głębokiej podstawówki
stop robieniu z snh przedszkola
Odpowiedz
Dobra wyspo kończ tą szopkę . Każdy ma prawo tutaj skakac niezależnie od wieku , co z tego ze 229 jest od nas sporo młodszy, na snh panuje rówńość a nie prezentujesz tutaj swoje Salamonowe poglądy
Odpowiedz
nie chodzi o wiek lecz o zachowanie, na przykład taki seplox jeszcze rok temu był w miare ogarnięty i wiele osob go lubilo
Odpowiedz
odswiezam poniewaz temat na czasie
#cyferkiout
Odpowiedz
Zamknąć wasze nieszanowane ryje, wyjdzcie z domu a nie na haxbolach siedzicie.#NOŁLAJFY
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości