Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oberstdorf HS-137
Co to za argument?
1. Jakby na forum było aktywnych 20 osób, a potem na konkursie skakało 40, to nawet nie byłoby o czym rozmawiać, bo to, że to fejki byłoby jasne i klarowne.
2. Fajnie, że tyle użytkowników było aktywnych, ale pytanie ile z tych kont może być dziełem jednej czy dwóch osób z różnych IP?

W każdym razie wiarygodnych dowodów w jedną albo druga stronę nie ma, więc moim zdaniem opierać się trzeba na podejrzeniach i moje są takie jakie przedstawiłem wyżej. Możecie mieć inne, nie mam z tym problemu, ale nie podawajcie bezsensownych argumentów.
Odpowiedz
No dobra skoro tak możemy zamknąć temat bo nikt nikogo nie przekona bo moim najlepszym argumentem jest to że sam ich sprowadzildem ale nikogo widzę nie przekonam
Odpowiedz
Jest dużo nowych osób, których akurat znam z haxballa i widziałem jak grali razem w drużynie, więc fajne dwie karty Big Grin
Jedynie są jakieś 2 osoby, które są nowe i ich totalnie nie kojarzę, ale cieslok ich podobno ściągnął, nawet nie wiem skąd
Odpowiedz
(12-31-2020, 16:43)cieslok002 napisał(a): No dobra skoro tak możemy zamknąć temat bo nikt nikogo nie przekona

+

Cytat:bo moim najlepszym argumentem jest to że sam ich sprowadzildem ale nikogo widzę nie przekonam

Nie mówię, że każdy z mniej znanych to fejk. Na pewno niektórzy są legit skoro mówisz, że ściągaliście z kotem nowych
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości