(02-07-2017, 01:10)Donald Tmoderator napisał(a): [quote pid='9975' dateline='1486422656']
pora zdecydować, albo są kwalifikacje albo nie, bo ostatnio każdy był przekonany, że skaczemy jak zwykle.(bez kwali) W ogóle w regulaminie nawet nie jest napisane jaki jest warunek, aby kwalifikacje się odbyły, już nie wspominając ile osób odpada po I SERII, bo np ja tego nigdy nie wiedziałem.
Cytat:Z tymi roomami też kiepsko wyszło, bo pierwszy raz odkąd tu jestem to był drugi potrzebny. Ja bym proponował zrobić coś na wzór prawdziwych skoków. Stała liczba uczestników I serii, dajmy na to 20 osób to liczba miejsc do startu w I serii konkursowej, jeśli będzie więcej osób to odbywają się kwali i odpada nadwyżka tej liczby. Jak mniej niż 20 to wiadomo, że bez kwali. Oczywiście te 20 to tylko przykładowa liczba tych miejsc.
Przydałoby się też poinformować nas ile osób odpada po I seri konkursowej, wiem że to zależne od frekwencji i właśnie napiszcie to gdzieś.
Hasło jestem za, ale w trakcie i żeby było podawane na roomie, bo potem problem macie żeby wysłać tym co chcą wejść na room. Już kilkukrotnie tak było
Z tymi potwierdzeniami też jestem za, bo to zaniedbujecie. Konsekwentnie albo wcale, ostatnio się 20 minut prosiłem abyście wyrzucili z pokoju fejka Naaty :x. Wyznaczcie osobe do pilnowania tego, będzie prościej.
Tylko zeby wyznaczyc to trzeba miec kogo ,jak pisalem za mala liczba osob nadajacych sie i chcacych byc moderatorem .A wiadomo moderator tez osoba i tez moze jej nie byc jak w sobotnim konkursie a wtedy all czynosci na 1/2osoby to za duzo
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica