Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wojtekschiller3 - Rezygnacja z moderatora
Witam bardzo serdecznie !

Chciałbym się ustosunkować jeśli chodzi o moje stanowisko modowania oraz robienie filmów. Przez prawie rok z małą przerwą byłem moderatorem na forum SNH, starannie wykonywałem swoje obowiązki. Teraz niestety przez obowiązki szkolne czyt. Nauka musiałem troszkę zaniechać swoje obowiązki.  Wy naprawdę nie rozumiecie ze szkoła jest dla człowieka ważna ? Czy ja muszę naprawdę napi***alać na forum aby uzyskać zaufanie ? To już mnie naprawdę przerosło. Od dzisiaj postanowiłem sobie jasno...... rezygnuje z posady moderatora. Uznałem, że już się po prostu wypaliłem z tą sprawą. Dzisiaj będę prowadził ostatni konkurs po którym zrezygnuje z modowania. Natomiast od następnego dnia proszę aby została przyznana Mi ranga redaktora, ponieważ chcę zreaktywować SNH News, być może też zacząć prowadzić nową gazetkę głównie o sportach. Ale cóż.... komu bym chciał podziękować. Chciałbym podziękować bardzo serdecznie Andersowi oraz Raverowi, którzy wspierali mnie w trudnych chwilach choć nie zawsze. Jeśli chodzi o sprawę filmów sprawę postawiam jasno, nie zrobię już ŻADNEGO filmu na SNH. Możecie mi dać embargo, jak chcecie. Ale postawiam sprawę jasno, nie robię już żadnego filmu. KONIEC. KROPKA.

Jeszcze raz chce wam wszystkim podziękować za ten rok który spędziłem na modowaniu. Nie wiem co będzie ze mną na SNH, ale prawdopodobnie ten PŚ na którym pojawią się IO będzie moim ostatnim w SNH po którym zakończę karierę skoczka i będę komentował jedynie zawody lub pisał SNH News o ile będzie jeszcze się pojawiać oraz mój własny kącik. Dziękuje ! I jak to w piosence zespół Perfect śpiewał „Jeszcze raz, żegnam was nie spotkamy się”.......... Sad

Z poważaniem,
wojtekschiller3

Wiadomości w tym wątku
wojtekschiller3 - Rezygnacja z moderatora - wojtekschiller3 - 09-25-2016, 15:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości