Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na organizację konkursu z Sapporo z dnia 30.01.2016
Dobra to co ja teraz przeczytałem przekracza wszelkie rozumy normalności. Po kolei:
- "Zacznę moją wypowiedź od tego, że nikt na roomie nie dostał informacji, że ktoś nie może wbić " - czy to nie jest czasami robota moda/adma? By sprawdzać czy ktoś chce wrócić/wbić do rooma? Przecież jak sam wspomniałeś "zibidoba wyrzucono". Nie pomyślał ktoś, że może będzie chciał on wrócić? Czy tylko ja wpadłbym na taki pomysł. Ba często ja musiałem w przeszłości informować o osobach które chcą wejść.
- "Nawet jakbyśmy dostali tę informację, to nie czekalibyśmy zbyt długo, bo i tak konkurs był mocno opóźniony, a połowa uczestników narzekała, że jeszcze nie zaczynamy." - to świadczy o poziomie nieogarnięcia organizacji zawodów. Room powinien być postawiony nie na ostatnią chwilę, a jakieś 5-10 minut przed konkursem, a tak było dzisiaj (zresztą nie pierwszy raz). Nie dziwię się innym: mieli prawo być zniecierpliwieni, bo oczekiwali punktualnego rozpoczęcia konkursu. To jest zadanie hosta, by postawić room o odpowiedniej godzinie, a jak widać nie był/byli on/oni zbyt ogarnięty/ogarnięci.
- "Ja zapisywałem odległości" - mogę to jeszcze zrozumieć
- "Primoz ogarniał room" - to niby też, ale jak ogarniał rooma, to nie mógł 2-3 razy zerknąć na forum? Zwłaszcza przed startem konkursu i przed jej końcem?
- "Anders puszczał na belkę" - + pewnie komentował. Niby robił najwięcej, ale tylko on zechciał jakoś nam pomóc.
- "Wojtek w sumie nie wiem co robił, ale na pewno coś ważnego skoro pełnił tą funkcję." - ta wypowiedź przekracza wszelką logikę umysłu. No comment.
- "Co do zibidoba, trudno żeby podczas konkursu któryś z graczy wchodził na forum by sobie lagować rozgrywkę" - jeżeli mu forum laguje rozgrywkę, to albo ma naprawdę wolne łącze albo naprawdę słabego kompa. Po drugie - nie mógł to sprawdzić PO SWOIM skoku? Przecież pomiędzy pierwszym, a drugim skokiem jest najczęściej 5-10 minut przerwy, chyba wystarczająco aby sprawdzić forum. Po trzecie: Czy forum naprawdę aż tak mocno laguje? Mi nawet z 10 kartami (w tym jedną z Haxa) forum nie laguje, a warto dodać, że używam Internet Explorera, który ponoć jest wolny.
- " Benji się spóźnił, więc nie rozumiem?" Ja też nie rozumiem twojego posta. Niby się spóźnił i niby nie powinien być dopuszczony, ale to mimo wszystko jest założyciel forum.
- "Przecież tylko zibidob (podobno) był na roomie. Więc skąd dopisek o Tobie w post scriptum" - JA BYŁEM NA ROOMIE. Ba wszedłem jako 3 osoba. Anders może potwierdzić. To że ty nie widziałeś, to jest wina albo nieogarnięcia albo zwykłego lenistwa (braku chęci sprawdzenia).
-
#ThankYouOnysz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skarga na organizację konkursu z Sapporo z dnia 30.01.2016 - ATG - 01-30-2016, 22:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości