Zacznę moją wypowiedź od tego, że nikt na roomie nie dostał informacji, że ktoś nie może wbić (prócz Andersa, jak mniemam). Nawet jakbyśmy dostali tę informację, to nie czekalibyśmy zbyt długo, bo i tak konkurs był mocno opóźniony, a połowa uczestników narzekała, że jeszcze nie zaczynamy. 4 adminów? Ja zapisywałem odległości, Primoz ogarniał room, Anders puszczał na belkę, wojtek w sumie nie wiem co robił, ale na pewno coś ważnego skoro pełnił tą funkcję.
Co do zibidoba, trudno żeby podczas konkursu któryś z graczy (admini to też gracze, choć fakt, jedna osoba powinna się tam pofatygować i ponoć był to Anders - tak by z tekstu wynikało) wchodził na forum by sobie lagować rozgrywkę. Benji się spóźnił, więc nie rozumiem? =)
Przecież tylko zibidob (podobno) był na roomie. Więc skąd dopisek o Tobie w post scriptum?
Co do zibidoba, trudno żeby podczas konkursu któryś z graczy (admini to też gracze, choć fakt, jedna osoba powinna się tam pofatygować i ponoć był to Anders - tak by z tekstu wynikało) wchodził na forum by sobie lagować rozgrywkę. Benji się spóźnił, więc nie rozumiem? =)
Przecież tylko zibidob (podobno) był na roomie. Więc skąd dopisek o Tobie w post scriptum?