Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprostowanie mojego zachowania dnia 25.01.2025r.
Witam serdecznie Państwo, pozwólcie że sprostuję moje "karygodne" zachowanie, które nie obeszło się bez echa w kadrze słoweńskiej. Po skoku w finałowej serii emocje rządziły się swoimi prawami i upubliczniłem wpis "SIADAJCIE SŁOWEŃSKIE PSY" na czacie podczas rozgrywanych zmagań. Nie było to zmierzone w zawodników reprezentacji Słowenii, warto wspomnieć że oni tylko reprezentują naród Słoweński, są z Polski, bądź cokolwiek nie chciałem ich w żadnym stopniu urazić, z tego miejsca chciałbym przeprosić zawodników tejże kadry - zwłaszcza GetVacceda oraz Pankera, którzy nigdy nie powiedzieli na mnie złego słowa i byłoby to nieodpowiednie jakbym był do nich niemiły - za moje zachowanie po oddanym skoku oraz naród Słoweński, który nie zasłużył sobie na takie potraktowanie i nie powinienem użyć takich słów wypowiedzianych stricte w ten kraj. Emocje chwilę rządziły moją głową, co skończyło się na wielkiej burzy, której nie chciałem wyrządzić.
Liczę na wyrozumienie oraz wybaczenie mojego zachowania podczas dnia 25.01.2025 roku.
Z poważaniem,
229-652
L E G E N D A

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Sprostowanie mojego zachowania dnia 25.01.2025r. - 229-652 - 01-25-2025, 22:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości