Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Narty na bok - czyli o sobie samym” - tomuniu:* mówi...
DATA: XVI XII MMXXIII
PYTA: Anders Jacobsen
PYTANY: tomuniu:*

I TURA - HAXBALL
AJ: Dzień dobry, tomuniu:*!
T: Witam bardzo serdecznie! Witam drogich czytelników!
AJ: Jaka jest geneza Twojej forumowej nazwy użytkownika?
T: Odpowiedź dosyć oczywista ?, nazwa użytkownika tomuniu:* jest z zdrobnieniem mojego imienia a reszta to już tylko dodatek to tej jakże unikalnej nazwy Smile
AJ: Jak trafiłeś do naszej ligi? Kiedy to było? Skąd się dowiedziałeś?
T: Ligę na której teraz uczestniczymy poznałem już od samego początku :d pamiętam to jak dziś kiedy zaczęliście w ten ciepły lipcowy bądź czerwcowy ( nie pamiętam jaki to był miesiąc) w 2015 roku, akurat uczestniczyłem na otwarciu, może jako bezkonta bo nie brałem udziału w tamtym czasie w społeczeństwie skoków narciarskich, ale pamiętam kiedy wasz szyld pierwszy raz zagościł na liście serwerach.
AJ: Pierwszy kolega poznany na forum?
T: Moim pierwszym znajomym w poznanym na forum był SAM GROTH, ale gdy wszedłem ten świat poznałem wielu wspaniałych ludzi, GET Vacced, Donald Trump Robin,Koza także wiele innych których jeszcze nie wymieniałem ale kto ma wiedzieć ten wie:d
AJ: Moment w karierze, który najchętniej wspominasz?
T: ciężko stwierdzić, w mojej bardzo skromnej gablotce jeszcze nic nie ma. Myślę że moment kiedy skoki narciarskie były w szczytowym momencie gdzie razem z fajnymi ludźmi graliśmy to były najlepsze czasy które wspominam.
AJ: Przygotowujesz się jakoś do zawodów?
T: Pytanie dwuznaczne :d , jeśli chodzi o odpowiednie rozgrzanie ciała to tak, nie raz w tej słoweńskiej szatni coś się leje w te kieliszki, ale co to za specyfik czy substancja jeszcze nikt nie powiedział.... Takie dobre że nawet nikt nie pyta:d
AJ: Ulubiona skocznia narciarska?
T: Tutaj odpowiedź jest prosta. Lubię dalekie loty, Vikersund HS-240
AJ: Skocznie ,,lewe" czy skocznie ,,prawe"?
T: Skocznie prawe.

II TURA - CO? JAKIE?
AJ: Jakie są Twoje zainteresowania?
T: Piłka nożna klubowa, Skoki narciarskie, Motoryzacja, polowania... szczególnie na żubra ?
AJ: Jakiej broni Pan używa w myślistwie?
T: Używam właściwie tylko jednej broni odziedziczonej po moim ojcu, jest to sztucer firmy Tikka. Dopowiem, sam fakt że ta rozrywka jest droga bardzo mało uczęszczam na tego typu łowy
AJ: Ulubiony klub piłkarski?
T: Cały czas niezmiennie Real Madryt
AJ: Twoja największa zdolność życiowa?
T: Decyzyjność
AJ: Jaki styl ubioru preferujesz?
T: Styl luźny, wygodny
AJ: Miejsce, w którym najchętniej spędzasz/spędziłbyś wakacje?
T: Na działce, gdzie jest cisza i spokój, trochę oderwania od rzeczywistości, staw na rybki, zimne piwko.
AJ: Ulubiony przedmiot szkolny?
T: W gimnazjum - wf ,w szkole średniej Fizyka
AJ: Książka, którą najchętniej przeczytałeś?
T: Mało przeczytałem książek, dlatego wybiorę tę która chociaż zacząłem. Jest to książka "szepty zmarłych Simon beckett

III TURA - O SOBIE
MOTTO:  Miej wyj**ane a będzie ci dane.
PRAWORĘCZNY CZY LEWORĘCZNY: Praworęczny
DOWCIP:  Co mówią kolana blondynka po powrocie z wakacji? W końcu razem :d
SKACZE: x
SPRZĘT: laptop DELL

Dziękujemy Ci, tomuniu:* za kilka słów o sobie! Wszystkiego dobrego!
to ja dziękuję za ten obszerny wywiad, chciałbym na koniec pozdrowić, Wszystkich użytkowników, moich kolegów ze Słowenii. Życzę ciepłych dni w to zbliżające się Boże Narodzenie.

PYTANIA:
1.Jakie masz relacje z tomuniem:*?
2.Co Ci się podoba, a co denerwuje w tomuniu:*?
3.Oceń dowcip w skali: 1-10.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
„Narty na bok - czyli o sobie samym” - tomuniu:* mówi... - Anders Jacobsen - 12-16-2023, 21:33

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości