Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komisja dyscyplinarna dla Siatko
Bardzo ładnie napisany wniosek, doceniam, ale uważam, że wczorajszy wyrok Komisji Dyscyplinarnej wyjaśnił problemy. Aczkolwiek odniosę się do punktów:

1) Drugi res, który jak już ustalił Pan Anders Jacobsen, był niesłuszny, więc został cofnięty, i została uznana próba. Nie rozumiem więc o co tutaj Panu chodzi.

2) Jeżelibym przystawał na to, co mowi większość to pewnie ten konkurs według was w ogóle się nie powinien odbyć, a trochę chyba moją rolą jest właśnie prowadzenie zawodów. Plus, jak widać na załączonych nagraniach, szydził Pan z mojej decyzji wcześniej, mówiąc praktycznie po każdym skoku w sposób ironiczny res, i tylko zresztą Pan to robił, więc w jaki sposób chcieliście mnie przekonać do swojej racji? To czy straciłem kontrolę? Moim zdaniem przesadził Pan, gdyż uważam, że po prostu może w nieudolny sposób chciałem walczyć z fejkami, choć do tego jeszcze przejdziemy.

3) Regulamin jasno rzecze: "W szczególnych sytuacjach, gdy lag będzie spowodowany nie z winy zawodnika, a będzie to wynikało z zawieszenia pokoju dla całości gry, wówczas zawodnikowi przysługuje prawo do ponownego oddania skoku (nie jest natomiast do tego zobowiązany i może zaakceptować pierwotną próbę)." Myślę, że ten pański argument, że kogoś zniechęciłem? No to przepraszam, że jeśli kogoś zniechęciłem, ale nikt nie jest płatkiem śniegu, że będę chuchać i dmuchać, bo komuś się zrobiło przykro. Zapytałem się Gajka czy chce resa, ten odmówił, miałem go zmusić do resa? Uważam, że pana argumentacja w tej sprawie nie ma sensu. Napisał, że lag, ale napisał, że już niech będzie te 32. Nie wiem w czym problem, ja proponowałem, ale nie mogę go zmusić do niczego. Nazwał mnie Pan Adolfem Hitlerem na zawodach, a sam Pan chce tutaj coś w sposób jakiś totalny wymuszać.

4) co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Dobrze mówi o tym, co Pan tu pisze. Jeżeli ktoś był modem w 2018 roku czemu mam się go słuchać. Musiało się coś wydarzyć, że już nim nie jest. Chciałem coś zrobić, żeby zmienić i naprawić sytuację - zmieniłem rooma na lepszy, banowałem, pomagał mi cyfer i cieslok nawet jeżeli już nie są modami, to sugerowałem się ich radami, oczywiście nie w każdym aspekcie, utrzymałem mój urząd i moja decyzyjność, która mi powierzyli.

5) decyzję podejmuje moderator, jeżeli nie ma administratora. Musiałem podjąć szybką decyzję, co robię, popełniłem pewnie błędną decyzję, może przesadziłem że nic złego nie zrobiłem, ale nie doszło do takich uchybień żeby mnie wykluczyć z prowadzenia zawodów.

6) nie napisałem tego, napisało to cyferek który pamiętał że faktycznie Wyspy Salomona dostał dsq w tej samej sytuacji, co potwierdził Anders Jacobsen.

Traktujemy wszystkich równo, cloux i ja po znaczkach dostali res. Gajek zrezygnował, chyba wszystko jasne, Pan dostał dsq, i to był zupełnie inny kontekst.

Pozdrawiam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Komisja dyscyplinarna dla Siatko - Siatko - 12-12-2023, 14:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości