(02-05-2023, 14:34)jarek21cr napisał(a): Popieram Kota. Szczególnie druga seria to była katastrofa ale jeżeli hoster siedzi na innych stronach to niestety tak bywa jeżli ktoś jest hosterem powinnien nie wchodzić na inne stronki.
Ja wnoszę o rozegranie drugiej serii od nowa na sprawiedliwych warunkach.
Czemu po raz kolejny oczerniasz mnie o coś czego nie robiłem? Nie wchodziłem na inne stronki, ba ... nawet nie włączyłem arkusza bo powoduje to czasem skoki maxa co sam wiesz z innej ligi na której skaczesz i sam pisałem na sb, że jak mam hostować to tylko główny room jak siatko pytał kilka godzin przed konkursem czy zrobię drugi room ...
Widzę jest tu moda na wmawianie mi czegoś i oczernianie, dawanie % nad wyrost i zgłaszając fejka mojego zostaje to zbagatelizowane w Sapporo ... a teraz jak każdy aspekt mówił, że mam nie hostować a potem sam proponowałem zmianę to teraz wielki problem a przed konkursem nie było komu hostować a po kwali nikt nie napisał, że mu nie pasuje a czekałem kilka minut na ewentualną zmianę i czuję się traktowany na tej lidze strasznie nie fair bo zamiast podziękowań dostaje bezpodstawne oskarżenia