Witam serdecznie panie Dawidoxie. Myślę, że nasze spotkanie jest spowodowane chęcią pana do popisania się przed kolegami z innej ligi. Niezwykle bawi mnie, jak dawne legendy SNH z radością i zachwytem patrzą na pana popisy. Niezwykle też mnie bawi, jak to wy ciągle macie problem o to, że SNH wam uprzykrzyło życie, kiedy to wy z panem Dawidoxem i Czarkiem robicie krucjaty na nasze forum. Jesteście niezwykle cyniczni w swoim zachowaniu oraz niezwykle pulsuje u was hipokryzja, gdyż my jesteśmy ci źli nic nie robiąc, a wy robicie dosłownie nam to samo co chcecie nam przypisać. Nie chciałeś pomóc w organizacji Pucharu Króla, bo nie jestem na tym świecie od wczoraj, żeby nie wiedzieć, że to pan z panem Czarkiem jesteście specami od fejkowania takich osób jak Anders Jacobsen, do których teraz chcesz się zwracać z szacunkiem. Co do zlagowania rooma, to owszem był lag i od razu po tym napisałem, aby każdy wrócił i co ciekawe wrócił każdy !!! Co do ustawienia losowania XD chłopie, mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż ustawianie losowania w turnieju świątecznym. Po trzecie jakie dopuszczenie fejka do zawodów, czytałem wasz discord i wszystko widziałem i jeżeli nie masz sklerozy Dawidoxie to powinieneś pamiętać, jak wyrzuciłem fejk swordskiego i fejk dembele i jeszcze jeden fejk. Także chyba inne zawody oglądałeś. Po czwarte nie umiałem ustawić hasła, no nie umiałem, bo nigdy tego nie robiłem, ale potem jak już znałem komendę to zmieniałem hasło cztery razy, więc o czym pan mówi??? Odległości Dawidoxie ja nie podaje, tylko zawsze robi to osoba bardziej doświadczona ode mnie jak Anders i ski. Festiwal kłamstwa, hejtu w moją stronę leje się z tej wypowiedzi. Powinien pan z trzy razy przemyśleć, co pan chce napisać zanim pan to uczyni.
Pozdrawiam.
Co do tego "dopowiedzenia" Dawidoxie. Tak to jest, jak przychodzisz tu na zawody tylko po to, by przeszkadzać. Hostowałem w swoim życiu jeden, bądź dwa konkursy i ostatni ŚPK, z czego tylko jeden konkurs za czasów nie bycia moderatorem, kiedy na zawody przyszło dosłownie 5 czy 4 osoby. Do mówienia jest pan pierwszy, ale zero faktów.
Pozdrawiam.
Co do tego "dopowiedzenia" Dawidoxie. Tak to jest, jak przychodzisz tu na zawody tylko po to, by przeszkadzać. Hostowałem w swoim życiu jeden, bądź dwa konkursy i ostatni ŚPK, z czego tylko jeden konkurs za czasów nie bycia moderatorem, kiedy na zawody przyszło dosłownie 5 czy 4 osoby. Do mówienia jest pan pierwszy, ale zero faktów.