Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siatko
Witam, proszę o wyrzucenie Siatko z administracji SKOKI NARCIARSKIE HAXBALL (SNH)
, jest to za prestiżowa liga na takie osoby, Siatko wielokrotnie pokazywał swoją głupotę na konkursach, sabotował Świąteczny Puchar Króla, oraz sabotuje inne ligi swoim postępowaniem. Pierwsza sprawa, gdy chcielismy pomoc w organizacji Pucharu Króla, ponieważ nie było hosta pan Siatko, zwyzywał nas od przygłupów na discordzie, a wiemy że Święta to czas pomocy, napisałem ze mam wywalone na ten turniej, bo chcialem zażartować z Kazy. Chciałem pomoc w hoscie było wszystko zrobione, wbił nawet Pan Ekscelencja Anders Jacobsen, a Siatko sie spłakał i zrobił drugi room, abym tylko ja nie hostował, zrobił takie zamieszanie że konkurs dodatkowo sie opóźnił, a Siatko nic z tego sobie nie robił tłumacząc że sabotuje ligę. Druga Sprawa zlagowanie rooma, przez Siatko, wyrzuciło wszystkich a pan Siatko, niepowiadomił żadnego z wyrzuconych członków a na discordzie miał z tego ''bekę'' Czyli "coś śmiesznego", ubaw, zabawa.
Wyraz określający rozbawienie, bądź też zaskoczenie. (Definicja dla Andersa). Trzecia Sprawa losowanie, pan Siatko według mnie ustawił losowanie, ponieważ: - trwało ono za długo jak na wylosowanie dwóch par, - korzyści dla siatko, - nie umiejętność losowania. Cóż za problem wylosować na pokoju? Pan Siatko chyba tego nie ogarnia że są tam takie niebieskie przyciski którymi można wylosować pary. Czwarta sprawa to lekceważenie zawodników, kiedy pan SwordskiPL i pan Czareq prosili o hasło, Siatko ich ignorował i odpisywał na inne rzeczy na discordzie, Swordski wielokrotnie mowił że grasuje jego fejk a pan Siatko zamiast go zbanować dopuscił fejka do skoków. Piąta Sprawa najbardziej śmieszna, nie umiejętność prowadzenia takich wydarzeń, nasz piękny ale za to jaki głupi S I A T K O, nie potrafi ustawic hasła na roomie, zbanować członka, albo pogodzić się że ktoś chce pomóc, bo on musi zawsze robić najwięcej, nie umie on też mierzyć a odległości które on podaje są zakłamane, Dziękuje za przeczytanie Kociaku Panie Jacobsen, Życzę miłego dnia i wyrzućmy razem tego trolla Siatko! Pozdrawiam i Żegnam Dawidox, dla mnie taki człowiek nie powinien brać udział w organizacji w najlepszej lidze skoków, są inni nie doceniani zawodnicy którzy po alkoholu lepiej poprowadzili by konkurs.

Dopowiedzmy też że Siatko mówi ze tylko hosterzy mogą hostować a modzi i helperzy pomagać, a sam zdobył moda bo pomagał jako użytkownik, cóż za hipokryzja naszego osiołka Sad
Huh

Wiadomości w tym wątku
Siatko - Dawidox - 12-28-2022, 14:06
RE: Siatko - Siatko - 12-28-2022, 14:22
RE: Siatko - Dawidox - 12-28-2022, 14:32
RE: Siatko - Siatko - 12-28-2022, 15:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości