Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na organizację zawodów "Świątecznego Pucharu Króla" 25.12.2022
kuriozalny to jest twoj sposob moderacji forum i wyciągania argumentów z dupy

argument tego co pisalem na discordzie świadczy tylko o twoim debiliźmie, nigdy nie widzialem zeby ktokolwiek argumentował czyjąś skarge tym co było na innym serwerze/forum, moderacji SNH nie powinno absolutnie interesowac to co dzieje sie na innych serwerach przez to ze macie tu swoj interes o ktory z tego co widze nie potrafisz porządnie zadbać. jak juz postanawiasz argumentowac to moimi wypowiedziami z discorda, nigdzie nie ujalem tego ze to ja wchodzilem na rooma WE WSZYSTKICH przypadkach jakichs śmiesznych nicków, bo przynam, dołączyłem tylko raz, ale oskarżanie mnie o fejki to dla mnie absolutnie pomówienie. Sam dobrze wiem kto stał za wczorajszym fejkowaniem ale nie będę tego mówić, bo sam serdecznie jebie konfidentów.

po drugie niesamowicie bawi mnie sposob w jaki zwracasz się przy uwzględnianiu w swojej wypoweidzi Pana Andersa, "z Andersem" brzmi jakbyście byli kolegami a nie jesteście bo nawet nie wiesz kim ten człowiek jest. Zwróć uwagę na to, że Pan Anders na roomie do kazdego zwraca się "per pan" bo dobrze wie, że wszycy jestesmy ludźmi których nawzajem nie znamy, i mimo ze na poczatku mnie to troche denerwowalo to w kontekście twojego sposobu wypowiedzi respektuje to.

Podtrzymuje swoje zdanie tego, że nie powinieneś zostać wybrany prowadzącym wczorajszego eventu. Jako prowadzący powinieneś przygotować się do tego, co będziesz prowadzić. Czy byłeś przygotowany? Jedyne co miałeś przygotowane to notatnik i twoje nowinkowe koło fortuny. Nie przygotowałeś nawet skoczni na których potencjalnie zawodnicy mieli skakać, co musieli uczynić osoby, które nie do końca miały za zadanie zajmować się tą częścią eventu. Nawet Anders momentami nie wiedział co powiedzieć (cytując "Siatko...").

Na koniec dodam tylko, że spodziewając się twojej riposty szybciej chciałem doedytować na koniec pierwotnej skargi że jest ona napisana w celach humorystycznych, ale odpowiedziałeś "o trochę" za późno niż się spodziewałem.
Triumfator konkursu Pucharu Świata:
1. Engelberg (18.12.2021) Heart
still counting!

Wiadomości w tym wątku
RE: Skarga na organizację zawodów "Świątecznego Pucharu Króla" 25.12.2022 - Czareq - 12-26-2022, 16:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości