Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na organizację zawodów "Świątecznego Pucharu Króla" 25.12.2022
Bonjour,

składam oficjalną skargę na organizację dzisiejszych zawodów "o Świąteczny Puchar Króla" organizowane dnia 25.12.2022 na lidze SNH. Powodem tej skargi jest beznadziejna organizacja zawodów, sposób ich rozegrania (a zwłaszcza rozpoczęcia i pary w rundzie I [Klimas vs Dominik Boss]), która pewnie nie tylko dla mnie jest absolutną kompromitacją. Nie obchodzi mnie, że jest to turniej "towarzyski" i że jest on rozgrywany w trakcie świąt - nawet gdyby był rozgrywany w normalnym okresie roku to miałbym o to problem. Po kolei:

1. Prolog konkursu:
a) Absolutnie kapitalny prowadzący - Pan Siatko, rycerz na białym koniu, przez 6 minut prosił innych aby postawili rooma na event, co z resztą sam po przegranej dyskusji uczynił (minute przed startem eventu).
b) Sam prowadzący jawnie dokonał się aktu zniesławienia - nie zezwolił Dawidoxowi na pomoc w organizacji eventu, cytując "a pewnie zrobi wszystko by zsabotować zawody" na co nie miał absolutnie żadnych dowodów.

2. Przebieg konkursu: (sedno)
a) Losowanie par - absolutna nowość w której tylko losujący tak na prawdę wiedział jakie są pary na prawde. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić, ile trzeba bylo razy kliknąć w "Wheel Decide", aby wylosować DWÓCH UŻYTKOWNIKÓW, w MINUTE I 28 SEKUND! Do tej pory wszystko robilo sie w kilka sekund w HaxBallu, po prostu klikając kolejno: Auto i reset (czasami kilkukrotnie) i nikt nie miał z tym problemu. Niestety nasz Pan Prezes postanowił inaczej i wprowadził swoją nowinkę, która nie do końca była wiarygodna dla skaczących. Po konkursie poproszę o dowód, że zostałem wylosowany do pary z liderem Pucharu Świata Big Grin
b) Para Klimas vs Dominik - całkowita strata kontroli prowadzących nad zawodami, nie wyobrażałem sobie scenariusza w którym w celu rozstrzygnięcia pary miał pierwotnie zadecydować rzut "monetOM" (cytat prowadzącego). Nie widzę nigdzie w regulaminie zawodów, że o rozstrzygnięciu pary chociażby w TCS albo w takich eventach miał decydować rzut monetą. To są zawody w rzucie monetą czy w skokach narciarskich haxball? Nie rozumiem.

pozdro 1000
Triumfator konkursu Pucharu Świata:
1. Engelberg (18.12.2021) Heart
still counting!

Wiadomości w tym wątku
Skarga na organizację zawodów "Świątecznego Pucharu Króla" 25.12.2022 - Czareq - 12-25-2022, 23:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości