Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pewien koniec.
No cóż, dawno mnie tu nie było prawda? Wiele się zmieniło, pobito rekord świata, 229-652 niespodziewanie przegonił koze o kilkadziesiąt punktów, Dembele skończył karierę. W dniu dzisiejszym też coś się skończy. Ja jako młody zawodnik z krótkim stażem na forum nie powinienem tego robić, ale jednak muszę. Właśnie teraz powiem "Koniec.", albo "Amen." jeżeli ktoś tu bardzo lubi religijność. Jeżeli chcecie poznać powody tej decyzji, wymienie ich kilka. Między innymi brak formy który dręczy mnie od bardzo długiego czasu, brak czasu ze względu na szkołę, kolegów i rodzinne obowiązki. Na zakończenie podsumuje w krótki sposób moją karierę:

Wszystko zaczęło się 23 lutego 2019 r. na szwedzkim Falun. Konkurs był dla mnie przyzwoity - zawody zakończyłem zamykając pierwszą dziesiątkę. W marcu na zakończenie sezonu na dużej Planicy byłem o krok od podium. Po I serii zajmowałem trzecią pozycję, jednak nie wytrzymałem presji i strzeliłem bulę w drugiej. Dwudziesty piąty dzień maja był dla mnie wyjątkowy - pierwsze podium kariery padło w Niemczech. Po trzech podiach doczekałem się numeru 1. Równocześnie zdobyłem 1 podium kariery i 1 podium w lotach (Tauplitz). W sumie do dnia dzisiejszego stawałem na podium DWADZIEŚCIA CZTERY razy z czego 7 były to zwycięstwa. Na imprezach mistrzowskich zdobyłem dwa brązy i jedno złoto (wszystko w drużynie). Trzy rekordy skoczni. Trzy sezony PŚ pod rząd skończyłem w TOP 10. Zdobyłem odkrycie sezonu. Karierę podsumuje tak:

Sezony PŚ: 4
Zdobyte punkty: 2900
PŚwL: 466
Medale ind: 0
Medale druż: 3
Sezony LGP: 3
Punkty LGP: 1313
Rekordy skoczni: 3
Miejsca na podium: 24
Zwycięstw: 7

Kariera była piękna, chociaż mogłaby być dłuższa. Cóż, pożegnać się muszę, kiedyś może wrócę. Pozdrawiam poznanych tutaj przezemnie kolegów, życzę udanych sukcesów, Pa!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pewien koniec. - mister11 - 09-12-2020, 20:21
RE: Pewien koniec. - Maciek3839 - 09-12-2020, 20:24
RE: Pewien koniec. - mister11 - 09-12-2020, 20:28
RE: Pewien koniec. - Maciek3839 - 09-12-2020, 20:30
RE: Pewien koniec. - Liban - 09-13-2020, 13:17
RE: Pewien koniec. - olek20050 - 10-10-2020, 00:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości