Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNH News 10/2017 "Po spotkaniu z szatanem"
(07-13-2017, 17:05)Donald Trump napisał(a):
(07-13-2017, 16:51)koza napisał(a): "Nic nie wspomniałeś o zwycięzcach konkursów" xD
"nn i ns" xD
"Gazetka okazałą się lepsza w dotyku niż Velvet" xD

xD

Umiesz brać udział w dyskusji, czy jesteś tak biedny umysłowo, że potrafisz tylko pisać "xD", jakiś Twój osobisty dialekt? Przykro nam, ale my nie rozumieć po debilmiaowemu :v
Co Ci nie pasuje w nn i ns, może skopiujesz swoje osiągnięcia na SNH, porównamy i się pośmiejemy razem... teraz czas na Twoje ulubione "xD"
Gazetka słaba, dziwnym stylem pisana, raz piszesz jakby bezosobowo, potem nagle inaczej, do poprawy... Odkrycie weekendu Benji?? Moim zdaniem Naata, ale oczywiście Ty wolisz napisać tylko "mistrzyni przypalania bigosu". Odłóż kompleksy na bok i zacznij pisać bez stronnicze gazetki.
I jeszcze jedno...
"- POSZUKIWANY JEST SPRAWOZDAWCA Z KONKURSÓW, KTÓRY MÓGŁBY ROBIĆ SPRAWOZDANIA I NIE MA PROBLEMÓW Z PISOWNIĄ (TJ. DYSLEKSJA, DYSGRAFIA, ITP.). PONADTO, POWINIEN BYĆ NA PRAWIE WSZYSTKICH KONKURSACH. CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA PRIV LUB GG."
Haha, jesteś redaktorem i szukasz kogoś do sprawozdań? Słyszysz Ty siebie? Jak na tę funkcję jesteś bardzo mało odpowiedzialny, zero frekwencji i zlew totalny. Friz ma rację, faktycznie miękkie jak aksamit te Twoje wypociny... Hehe (;

Ja nie mogę, to czemu mnie wybraliście? Teraz cierpcie, to raz, a dwa, to nie mój pomysł, a Wysp. Ale tu nawet Zarządu się nie respektuje, cieszę się, że robię 11 dni wolnego...

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: SNH News 10/2017 "Po spotkaniu z szatanem" - zibidob - 07-13-2017, 18:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości